Retro-Bit N64 Tribute USB Controller Red

Releasedatum: 15-08-2019
Binnenkort leverbaar
€ 29,99
Zet op mijn verlanglijstje
Releasedatum:15-08-2019

Korte omschrijving

Op zoek naar een vervangende controller voor jouw Nintendo 64? Kijk niet verder dan de Retro-Bit® Tribute64 controller! Alles wat je kent van een originele controllers nu in een nieuw design voor een betere grip om al jouw favoriete games te spelen!

Uitgebreide artikelomschrijving

De Tribute64 controller is speciaal ontworpen voor mensen die nooit hebben kunnen wennen aan dat ontwerp van de originele N64 controller. De Retro-Bit® Tribute64 controller wijkt qua design af van het originele “M” ontwerp van de Nintendo® 64 en verplaatst een aantal knoppen voor een comfortabele game ervaring.

Een belangrijk onderdeel van de Tribute64 controller is de hoogwaardige analoge stick. Deze is met veel zorg gemaakt in Japan en voldoet hiermee aan de strengste kwaliteitseisen.

Een belangrijk punt voor elke analoge joystick op een controller is het bereik van de zogenaamde dead zone. De dead zone helpt gamers bij de nauwkeurigheid en gevoeligheid van de joystick. Hoe hoger de dead zone in een analoge stick, des te accurater de controller reageert op jouw acties. Waar de originele controller een dead zone heeft van 80, heeft de Tribute 64 controller een dead zone van wel 120!

De D-Pad zit op de plaats waar op de originele controller de analoge joystick zat, de A en B buttons zijn ook iets verplaatst ten opzichte van het originele design waardoor je overal makkelijker bij kunt.

De kenmerkende Z-trigger, die bij de originele controller op achterkant van de controller zat is op de Tribute64 controller te vinden als linker- en rechterschouder buttons. Hiermee voelt de controller meer aan als de controllers van tegenwoordig, dit verbetert tevens de grip die je hebt op de controller.

De Tribute64-controller biedt uiteraard ook ruimte aan de achterkant om een Rumble Pak of Memory Pak in te steken.

Kenmerken Retro-Bit© Tribute64 Controller:

  • Compatible met N64 console
  • Kabellengte: 3 meter
  • Hoogwaardige analoge stick
  • D-Pad verplaatst voor beter bereik met duimen
  • Dual Z buttons als schouder buttons
  • Compatible met originele Transfer en Memory Pak

Verkrijgbaar in 3 kleuren: Forest Green, Red en Ocean Blue


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01