Blacksad: Under the Skin Collectors Edition - Switch

Kies je platform

Switch
PS4
Releasedatum: 26-09-2019
Binnenkort leverbaar
€ 119,99
Zet op mijn verlanglijstje
Blacksad is voorzien van Nederlandse ondertiteling!
Genre:Avontuur
Gesproken taal:Engels, Frans, Spaans
Interface:Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
Ondertiteling:Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
Aantal spelers:1
Releasedatum:26-09-2019

Video

Korte omschrijving

Ontrafel in Blacksad: Under the Skin voor Nintendo Switch als de charismatische detective John Blacksad een corruptieschandaal in het hart van de onderwereld van New York tijdens begin jaren ’50.

Uitgebreide artikelomschrijving

Wanneer Joe Dunn, de eigenaar van een boxclub, dood wordt aangetroffen en Robert Yale net voor zijn grote gevecht op mysterieuze wijze verdwijnt roept Sonia Dunn, de dochter van Joe de hulp in van John Blacksad. Deze sinistere zaak zal de detective leiden naar de meest duistere en akelige plekken in New York.

De game is gebaseerd op een Spaanse stripreeks welke is getekend in film noir stijl en speelt zich af in de Verenigde Staten in het begin van de jaren ’50. Alle personages zijn antropomorfe dieren, hun eigenschappen hebben altijd iets te maken het dier dat zij vertegenwoordigen. Zo is een vos bijvoorbeeld heel sluw en een neushoorn enorm sterk.

Inhoud Blacksad: Under The Skin Collector's Edition:

  • Blacksad: Under The Skin voor Nintendo Switch
  • Een figurine van John Blacksad gemaakt van hars (18,5 cm.)
  • Artbook

Over Péndulo Studios
Péndulo Studios is een Spaanse studio die in 1994 werd opgericht door Rafael Latiegui, Ramón Hernáez and Felipe Gómez Pinilla. De studio specialiseert zich in het maken van adventure games. Péndulo Studios is onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle Runaway franchise. Ook maakte zij Yesterday en het vervolg Yesterday Origins, welke beide met erg positieve recensies zijn ontvangen.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01