Gelly Break - Switch

Op voorraad
€ 34,99
Zet op mijn verlanglijstje
Met een tweede Joy-Con controller kan een tweede speler met een druk op de knop meedoen!
Genre:Platform, puzzel
Aantal spelers:1-2

Video

Korte omschrijving

Ren, spring en schiet in Gelly Break voor de Nintendo Switch; een intense co-op puzzelgame voor maximaal 2 spelers. Echt teamwork is vereist in combinatie met de juiste tactiek, vooral tijdens gevechten met de unieke en gigantische eindbazen.

Uitgebreide artikelomschrijving

Gelly Break is een puzzelgame die je in je eentje of met een vriend kan spelen. Dit doe je makkelijk met een tweede Joy-Con controller. In de verschillende levels kom je groene en oranje tegels tegen. Je kunt alleen op de tegels springen als je met jouw personage de kleur van het platform weet te matchen, je moet dus goed met elkaar communiceren om steeds de juiste kleur te worden. Speel je met een vriend? Houd er dan rekening mee dat jullie gezondheidsbalk een gedeelde is, wees dus voorzichtig!

Spreek de juiste tactieken met elkaar af en vorm samen het ultieme team! Spring op elkaars schouders, schiet op jullie vijanden en overkom de gevaarlijke eindbazen. Te makkelijk? Dankzij de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad na elk niveau aan te kunnen passen, blijft de game uitdagend voor iedereen. Ook zijn er meerdere routes mogelijk om een niveau af te maken!

Kenmerken:

  • Fusion: spelers kunnen fuseren om speciale krachten te ontgrendelen!
  • Switch: Spelers moeten in het spel constant van positie wisselen om zo verschillende obstakels te overwinnen!
  • Gedeeld leven: Spelers hebben een gedeelde levensbalk. Hierdoor is het belangrijk dat beide spelers hun best doen en goed samenwerken!
  • Kleuren: Personages kunnen alleen interacties hebben met objecten van dezelfde kleur! Hierdoor word het nog belangrijker dat de spelers op tijd van plek wisselen.
  • Routes: Er zijn veel alternatieve routes om te nemen. Hierdoor kunnen spelers niveaus blijven herspelen en herontdekken.  


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01