LEGO Harry Potter 1-7 Collection Switch

Kies je platform

Switch
PS4
Op voorraad
€ 34,99
Zet op mijn verlanglijstje
Speel alle Harry Potterfilms na in volle LEGO glorie!
Genre:Actie-avontuur
Gesproken taal:Geen gesproken tekst aanwezig
Interface:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Ondertiteling:Geen ondertiteling aanwezig
Aantal spelers:1

Video

Korte omschrijving

Stap met LEGO Harry Potter Collection Nintendo Switch in de wereld van Harry Potter in LEGO-stijl en beleef avonturen vol toverspreuken, toverdrankjes, raadsels, duels en natuurlijk humor. Speel het hele LEGO Harry Potter avontuur met herkenbare passages uit de zeven boeken en acht films met verbeterde graphics, licht en visuele effecten en de downloadable content.

Uitgebreide artikelomschrijving

Twee games op één disc! De LEGO Harry Potter Collection brengt de klassiekers LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 geremasterd naar Nintendo Switch!

LEGO Harry Potter Jaren 1-4
In LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4 komen de gebeurtenissen uit de eerste vier boeken voorbij. In de rol van Hermelien, Ron of natuurlijk Harry kan je lessen op Zweinstein bijwonen, toverspreuken uitspreken, op bezemstelen vliegen en vooral: punten voor je schooldistrict verdienen.

LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4 biedt je de kans om de magie en het avontuur van Harry Potter in een nieuwe en unieke LEGO omgeving te ervaren. Je kunt lessen bijwonen, spreuken oefenen, toverdrankjes mixen, op bezemstelen vliegen en andere taken uitvoeren om afdelingspunten te verdienen.

In LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4 krijg je ook de vrijheid om de iconische plekken uit de betoverde werelden te ontdekken, van het kasteel van Zweinstein, de winkelstraat Wegisweg en Het Verboden Bos!
 

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7
LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 gaat door met de saga van ‘The Boy Who Lived' in dit betoverende avontuur voor tovenaars en dreuzels. Deze keer reizen spelers door de laatste drie Harry Potter boeken en de laatste vier films - Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Half-bloed Prins, en Harry Potter en de Relieken van de Dood.

Ervaar zelf de laatste drie jaar van Harry op Zweinstein en het gevecht tegen Voldemort. De creatieve LEGO gecombineerd met de uitgestrekte wereld van Harry Potter brengt spelers opnieuw een bijzondere en lonende gameplay ervaring. De game bevat lessen, toverspreuken, duelleren en veel meer voor spelers van alle leeftijden.


Kenmerken:

  • Twee klassieke LEGO Harry Potter games op één disc.
  • Ontdek het Harry Potter-universum, beleef de verhalen uit de films en boeken.
  • Character Pack DLC; tien personages om vrij te spelen, waaronder Goderic Griffoendor, Harry in gala-outfit, Helga Huffelpuff, Gladianus Smalhart, Luna Leeflang met leeuwenmasker, Foppe de Klopgeest, Hermelien in roze gala-jurk, de Ghoul bij Ron Wemel, Rowena Ravenklauw en Salazar Zwadderich.
  • Spell pack DLC; vijf spreuken om vrij te spelen, namelijk Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors en Tentacliforis.
  • Duelleren, potions maken en puzzels oplossen.

 


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01