Injustice Ultimate Edition PS4

Op voorraad
€ 19,99
Zet op mijn verlanglijstje
De Game Of The Year versie van Injustice: Gods Among Us deze bevat extra personages.
Genre:Fighting
Gesproken taal:Engels, Frans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees
Interface:Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Pools, Braziliaans-Portugees, Russisch
Ondertiteling:Engels, Frans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees
Aantal spelers:1-2

Video

Korte omschrijving

Warner Bros brengt jou INJUSTICE: Gods Among Us. Een nieuw, gedurfd en heel verrassende game in de vechtgames. Alle DC Comics passeren de revue, de game is gevuld met dé iconen zols Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman en vele anderen. Het verhaal is origineel, want je ontmoet nu helden én schurken. Allemaal nemen zij deel in spectaculaire gevechten op grote schaal in een wereld, waar de lijn tussen goed en kwaad vervaagd is.

Uitgebreide artikelomschrijving

De voornaamste gameplay voor Injustice: Gods Among Us bevat een-tegen-een gevechten binnen een tweedimensionale omgeving, hoewel personages en achtergronden driedimensionaal worden weergegeven.

De locaties, gebaseerd op plaatsen zoals de Batcave en het Fortress of Solitude, bevatten meerdere levels en een variatie aan objecten die de speler beïnvloeden. Iedere arena heeft zijn eigen unieke elementen, en personages kunnen die op verschillende manieren uitbuiten afhankelijk van hun klasse.

Een gadget character zoals Batman kan projectielen naar een auto vuren zodat die ontploft, terwijl een power character zoals Superman diezelfde auto kan optillen en zijn tegenstander er mee kan verpletteren.

Wanneer spelers vechten, zullen hun super meters zich laden met energie die gebruikt worden om een speciale aanval uit te voeren. De meters zijn voor ieder personage uniek en worden op verschillende manier gebruikt. Wonder Woman gebruikt bijvoorbeeld haar meter om tussen twee vechtstijlen te wisselen, terwijl Solomon Grundy zijn meter gebruikt om een reeks grijp aanvallen uit te voeren.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01