Mad Max PS4

Op voorraad
€ 19,99
Zet op mijn verlanglijstje
De gevechten die zich buiten de voertuigen afspelen lijken een beetje op de typische stijl van de Batman Games!
Genre:Actie - Avontuur
Gesproken taal:Engels
Interface:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Braziliaans-Portugees, Russisch, Japans
Ondertiteling:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Braziliaans-Portugees, Russisch, Japans
Aantal spelers:1

Video

Korte omschrijving

Mad Max speelt zich af in berucht Wasteland. En in Wasteland, is het ieder voor zich! Jij speelt als strijder Max Max en jouw avontuur begint bij het bouwen van het ultieme oorlogsvoertuig. Laat alle Madness achter je en zie te overleven in deze bizarre wereld vol chaos! De regels van de weg zijn simpel: Kill or be killed! Zit je zonder benzine, dan ben je ten dode opgeschreven. Verdedig jezelf en let op, er zijn overal dieven die je voertuig uit elkaar willen trekken voor de onderdelen...

Uitgebreide artikelomschrijving

Mad Max is een open-world, third-person actiegame.

In deze game ben jij Mad Max.

Direct heb je een confrontatie met de grootste slechterik: Scrabrous Scrotus, een griezelig gestoorde zoon van Immortan Joe. Ook wordt je auto gestolen. Welkom in Mad Max. Je stapt in een wereld vol actie en chaos waarbij de nadruk ligt op vechten met wagens. De game begint met het bouwen van jouw eigen, ijzersterke en gevaarlijke oorlogsvoertuig. Zodra deze gereed is, ga je op naar The Great White, een uitgedroogde zee waar nu slechts nog woestijn rest.

Onderweg schakel je tegenstanders op verschillende manieren uit: ram ze met je auto, gebruik een harpoen of rooster je vijanden terwijl ze achter het stuur zitten, gewoon met je vlammenwerper. De manieren zijn ontelbaar! Is je voertuig aan diggelen of heb je gewoon veel schade?

Je hebt een co-piloot mee, Chumbucket. Hij repareert je wagen, indien je hier een rustig moment weet te vinden… Hij blust vlammen en knapt je voertuig op, maar let op dat je niet eerst ontploft.

Mad Max bevat ook gevechten waarin je het, buiten het voertuig, opneemt tegen verschillende tegenstanders. Je hebt hier veel tactieken voor, zoals hard punches of shiv-counters. Uiteindelijk is jouw doel het bereiken van Gas City voor wraak.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01