Redout 2: Deluxe Edition - PS4

Redout 2: Deluxe Edition - PS4

Platform

PS4
PS5
Switch
Beschikbaar op 06-12-2022

Artikelomschrijving

De Deluxe Edition van Redout 2 bevat het basisspel en de Redout 2-seizoenspas. De Redout 2-seizoenspas omvat 2 toekomstige DLC-pakketten met nieuwe locaties, carrière-evenementen, beloningen en meer.

Redout 2 is een eerbetoon aan de klassieke arcaderace-games en het vervolg op het veelgeprezen Redout, waarin racen door de dystopische woestenij van een half verlaten aarde een van de populairste sporten van het heelal is. Haal onmogelijke snelheden in opwindende futuristische races in een uitgebreide solocampagne en competitieve multiplayer. Diepgaande besturingssystemen, robuuste aanpassing van het hoverschip en een geweldige soundtrack maken van Redout 2 de beste anti-zwaartekrachtracer.

Kenmerken:

Snelheid en controle - In de traditie van klassieke anti-zwaartekrachtracers, ervaar je razendsnelle snelheden en een intuïtief rijsysteem dat van Redout 2 een plezier maakt om op te pakken en te spelen, maar ook lonend voor wie bereid is het superhoge vaardigheidsplafond onder de knie te krijgen. Buig, vlieg en scheer door de meest krankzinnige bochten en sprongen in de geschiedenis van racespellen.

Uitgebreide carrièremodus - Vlieg door honderden evenementen op 36 unieke circuits - die allemaal omkeerbaar zijn! Van arenaraces en tijdsaanvallen tot Last Man Standing en intense eindraces, scheur langs de concurrentie en domineer de finishlijn.

Competitieve multiplayer - Race tegen anderen in intense online multiplayeractie. Duik in nieuwe uitdagingen met regelmatig toegevoegde aangepaste content, naast seizoenen die unieke esthetische beloningen opleveren.

Uitgebreide aanpassing - Kies uit 12 verschillende chassis en pas je eigen hoverschip volledig aan met een ongelooflijke keuze aan voortstuwingen, stabilisatoren, roeren, intercoolers, kleppen, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, verf en nog veel meer! Maak en deel je beste hoogtepunten met de fotomodus.

Specificaties

Genre
Race
Gesproken taal
Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Frans
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Engels
Ondertiteling
Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Frans