Injustice 2 Xbox One

Op voorraad
€ 27,99
Zet op mijn verlanglijstje
Dit is de Day One editie van Injustice 2, bij deze editie zit het exclusieve pre-order personage Darkseid!
Genre:Fighting
Gesproken taal:Engels, Frans, Duits, Italiaans
Interface:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Russisch
Ondertiteling:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Russisch
Aantal spelers:1-2

Video

Korte omschrijving

In de fighting game Injustice 2 voor Xbox One komen al jouw favoriete superhelden en superschurken uit het DC Comics Universum samen. Personaliseer ze met een unieke en krachtige uitrusting. Neem het op tegen een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de aarde in gevaar brengt.

Uitgebreide artikelomschrijving

Injustice 2 is het vervolg op Injustice: Gods Among Us uit 2013. Injustice 2 is, net als het vorige deel, weer ontwikkeld door Mortal Kombat-studio NetherRealm Studios. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de uiteengevallen samenleving weer te herstellen en strijden tegen degenen die Superman’s regime terug willen brengen. Terwijl dit allemaal gaande is, verschijnt er een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de aarde in gevaar brengt.

Kies uit het grootste DC Comics rooster ooit in een vechtgame; van klassieke favorieten als Batman, Superman, Supergirl, The Flash, Aquaman en Wonder Woman tot verbazingwekkende nieuwe schurken als Atrocitus, Gorilla Grodd en Deadshot. Elk gevecht definieert je! Aan het einde van het gevecht maak je kans op nieuwe uitrustingen. Creëer en verbeter de ultieme versie van je favoriete DC personages, met unieke en krachtige uitrustingen die je in de loop van het spel verdient. Jij bepaalt voor het eerst hoe jouw personage eruit ziet, vecht en zich verder ontwikkelt over de verschillende game modi.

Kenmerken Injustice 2 Xbox One:

  • Het vervolg op Injustice: Gods Among Us
  • Een enorm rooster aan vechters om uit te kiezen
  • Elk gevecht definieert jouw personage


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01