Cobra Kai 2: Dojos Rising - Switch

Cobra Kai 2: Dojos Rising - Switch

Platform

PS4
PS5

Artikelomschrijving

Beleef zelf de actie van de populaire serie Cobra Kai.

Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-Do... Wat is jouw favoriete dojo? Het is aan jou om het krachtigste team te werven, terwijl je een meester wordt in jouw vechtstijl en gevechten wint om het nalatenschap van jouw dojo veilig te stellen. De explosieve gevechten komen écht tot leven met de muziek en stemmen van de acteurs uit de serie!

Spannende spelmodi - Laat je meeslepen door de verhaalmodus en ga op avontuur in een nieuw verhaal waarin je vecht om het All Valley Tournament te bereiken, of speel Cobra Classics om legendarische momenten uit de serie opnieuw te beleven, en meer!

Kies je dojo - Kies voor Eagle Fang, Cobra Kai of Miyagi-Do en help je sensei door te trainen, werven en vechten om de krachtigste dojo te worden.

28 speelbare personages - Speel als je favoriete personages uit de serie en gebruik hun speciale vaardigheden en technieken om te winnen!

Verbeter je krachten - Verzamel chi en munten om je technieken te verbeteren. Werf nieuwe leden voor de dojo en maak gebruik van hun kracht om je dojo sterker te maken.

Online toernooi - Speel de online toernooimodus om deel te nemen aan het All Valley Tournament. Blijf vechten om de geschiedenisboeken in te gaan als de ultieme All Valley kampioen.

Specificaties

Genre
Fighting
Gesproken taal
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Spelers
1-2
Pegi
12
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans