Blog

Trinity Trigger ontrafel je innerlijke held in een spannend sciencefiction-avontuur!

Beschikbaar op 16-05-2023! Ben je klaar om aan een opwindende reis door de diepten van de ruimte te beginnen, waar je moed en vaardigheden tot het uiterste worden getest? Het baanbrekende nieuwe spel dat de gamingwereld heeft veroverd. Door meeslepende verhaalvertelling, verbluffende visuals en actie te combineren, biedt Trinity Trigger een perfecte game-ervaring die je op het puntje van je stoel zal houden. Maak je klaar om je innerlijke held te ontketenen terwijl je navigeert door een futuristisch universum vol gevaar, mysterie en een gevecht om te overleven. Trinity Trigger neemt spelers mee naar een verre toekomst waarin de mensheid haar bereik heeft uitgebreid tot over de kosmos. Als een onverschrokken ruimtepiloot bevind je jezelf in het centrum van een meeslepend verhaal dat de delicate balans onderzoekt tussen geavanceerde technologie, intergalactische conflicten en de onverzettelijke geest van het menselijk ras.

Death or Treat is een spannende en uitdagende game, met een gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen gameplay!

Beschikbaar op 02-06-2023! Death or Treat is een unieke en spannende game die je hartslag doet stijgen. Het is een spel waarin spelers moeten kiezen tussen het nemen van een "traktatie" of het nemen van een "dood". Het spel is ontworpen om spelers te testen op hun besluitvormings-vaardigheden en reactietijd, en het is een populaire keuze onder gamers over de hele wereld.

Trek to Yomi is een intrigerende game die de speler meeneemt op een meeslepende reis door het oude Japan!

De game word op 05-05-2023 uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, inclusief de Ultimate Edition! Trek to Yomi is een singleplayer actie-avonturengame die zich afspeelt in het oude Japan. De speler kruipt in de huid van een jonge samoerai genaamd Hiroki die zijn huis en dorp moet verdedigen tegen een invasie van demonen. De game is geïnspireerd door de klassieke samurai-films en anime en heeft een prachtige visuele stijl die de sfeer van het oude Japan goed weet vast te leggen. De gameplay van Trek to Yomi is een combinatie van vechten, puzzelen en verkennen. Als Hiroki moet de speler vijanden verslaan met behulp van een zwaard en andere wapens, terwijl hij ook zijn omgeving verkent en puzzels oplost om verder te komen in het verhaal.

Ervaar een klassiek verhaal over een alien-invasie en onderzoek en ontdek de waarheid in Greyhill Incident!

Greyhill Incident is een bloedstollend horrorspel! Het spel vindt plaats in een verlaten onderzoekscentrum, waar een groep overlevenden de waarheid moet ontdekken achter een mysterieus incident dat in het centrum heeft plaatsgevonden.

NOOB - The Factionless is binnenkort verkrijgbaar op 29 Juni 2023!

Noob - The Factionless is een RPG die de avonturen volgt van vier spelers van de Rush-gilde: Baster de Neogician, Drek de Berserker, May de Cartomancer en Logs de Elementalist. Hun zoektocht is om het hoogste niveau te bereiken en de elite te worden van de Horizon MMORPG, de Legendarische Klasse.

Afterimage is een prachtig 2D-actie-avontuur met handgetekende graphics, en een aangrijpende verhaallijn!

Afterimage is een prachtige 2D-actie-avontuur waarin de speler de controle heeft over een aan geheugenverlies lijdend meisje genaamd Renee. Na jaren in een coma te hebben gelegen, ontwaakt ze tussen de puinhopen van een stad die bijna verwoest is door een ramp genaamd "The Razing". Renee moet het opnemen tegen meer dan 170 soorten vijanden, waaronder 30 lastige boss battles, om het lot van de wereld te bepalen. Beschikbaar op 25-04-202 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5! De nadruk ligt op snelle gevechten met gevarieerde karakteropbouw en een aangrijpende verhaallijn. Door de vele gevechten die je voert, verdien je ervaringspunten (XP) waarmee je verschillende upgrades kunt aanschaffen en unieke wapenvaardigheden kunt leren voor elke wapenklasse.

De mysterieuze God van de Rock heeft zielen van de grootste muzikanten tot leven gewekt, om de strijd met elkaar aan te gaan!

Met nieuwe skins en nieuwe power, streeft iedere muzikant naar superioriteit op een wereldwijd podium. Beschikbaar op 18-04-2023 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5! God of Rock combines rhythm-based gameplay with techniques from intense 1-on-1 battles. Kies uit een tweeftal unieke strijders, elk met hun eigen karakter, techniek, en harmonische aanvallen. Verzwak je tegenstander door normale bewegingen uit te voeren en het tempo op te voeren door noten op de maat van het nummer te spelen. Next, use your beats and rhythm to learn EX and special moves that will make your numbers more complex.

Onderzoek mysterieuze verdwijningen in Hello Neighbor 2 het hit vervolg van Hello Neighbor! Binnekort verkrijgbaar voor de Nintendo Switch!

Hello Neighbor 2 is a stealth horror game over het opgraven van geheimen van je griezelige buurman. Verkrijgbaar op 04-04-2023 voor de Nintendo Switch! Hello Neighbor 2 gaat een stuk verder, waarin je als journalist moorden en mysterieuze verdwijningen onderzoekt in het op het eerste oog rustig uitziende stadje: Raven Brooks. Neem een vlucht met de Hello-copter, een op afstand bestuurbare vliegende drone uitgerust met een camera en grijphaak, ontdek nieuwe oplossingen voor oude puzzels en ervaar voorheen onbereikbare hoogten. Hello Neighbor 2 is een vervolg op de hit Hello Neighbor, waarin je het huis van je buurman binnensluipt en uitzoekt wat hij in de kelder verbergt. Hello Neighbor 2 is een stealth horror game over het opgraven van geheimen van je griezelige buurman.

Bereid je vuisten, ellebogen, voeten en wat je ook maar kunt gebruiken voor om goons te verslaan in Sifu

Sifu zal op 28 maart zijn debuut maken op Xbox en Steam naast de gratis Arenas Mode-uitbreiding voor alle beschikbare platforms. Ontwikkelaar Sloclap heeft vandaag een diepgaande blik vrijgegeven op wat je kunt verwachten als de Arenas-uitbreiding uitkomt met een geheel nieuwe trailer boordevol actie. Met 9 nieuwe locaties en 45 meedogenloze uitdagingen verdeeld over 5 game modes, voegt de Arenas-uitbreiding tot 10 extra uren aan gameplay toe aan de toch al veeleisende titel. Meesters van Kung Fu zullen tot het uiterste worden gedreven terwijl golven vijanden op hen neerstorten in de Survival-modus, of tot in de perfectie worden gedreven in de Performance-modus. Met Time Attack kunnen spelers ook tegen de klok vechten op een pad vol vijanden.

Super Puzzle Pack 2 + 1, bevat 8 verschillende puzzeltypes en 1200+ puzzels verspreid over 10 verschillende games!

Ervaar 6 unieke puzzeltypes in één pakket met meer dan 800 verschillende puzzels. Haal de kunstenaar in jezelf naar boven, schilder op nummers en maak schilderijen in pixel art stijl. Daag jezelf uit met een grote variatie aan puzzels en verschillende moeilijkheidsgraden. Open je eigen bloemenwinkel, of ga op een magisch avontuur en bezoek het dorp in het bos. Recreëer in legpuzzelvorm de meest iconische historische kunstwerken van meesters als Rembrandt, Monet, Hokusai en nog veel meer.