Blog

Haal de kerstsfeer in huis met Games Advent Calendar 2023!

Maak de feestdagen nog completer met Games Advent Calendar! Vier elke dag de fantastische kerstsfeer met een nieuwe game! Iedere ochtend, 25 dagen lang kun je een nieuwe feestelijke gameverrassing openen. Denk aan fantastische kerstspelletjes zoals Gift Runner, Arctic Adventure, Bauble Shooter, Penguin Runner, Holiday Jigsaw, TetriX-Mas, Winterpong, Christmas Match-3 en nog veel meer verrassingen! Natuurlijk hoef je de game niet alleen in december te spelen, al maakt dat het wel extra leuk! In december kan je namelijk elke dag verrast worden met een nieuwe game. Een traditionele adventskalender ervaring, maar dan met games! ;) Speel 25 dagen lang uitdagende spellen, waarvan je er veel met familie en vrienden kunt spelen in co-op modus voor eindeloos kerstplezier!  Wie ga jij verrassen met Games Advent Calendar 2023?  Bestel Games Advent Calendar 2023 via Bol.

Terug in de Tijd met UFO ROBOT GRENDIZER – The Feast of the Wolves!

Beschikbaar op 30-11-2023 voor PlayStation 4!   Ben je klaar om een nostalgische reis te maken naar het gouden tijdperk van anime en mecha? Stap dan in de cockpit van de legendarische Grendizer en bereid je voor op een episch avontuur met "UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves"! Deze game neemt je mee terug naar de tijd van gigantische robots, buitenaardse dreigingen en onvergetelijke gevechten. "UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves" is een eerbetoon aan de iconische anime-serie uit de jaren 70, "UFO Robot Grendizer." Fans van de originele serie zullen zich direct thuis voelen, terwijl nieuwkomers worden meegenomen op een reis vol spanning en actie. De ontwikkelaars hebben met zorg de essentie van de anime weten vast te leggen en vertalen naar een meeslepende game-ervaring.   Verken de Melkweg Stap in de futuristische wereld van Grendizer en verken de uitgestrekte melkweg, waar buitenaardse dreigingen op de loer liggen.

VR - De Toekomst van Gaming?

Niet lang geleden klonk virtual reality nog als iets uit een science-fictionboek, maar in recente jaren is de technologie geëxplodeerd, en steeds makkelijker bereikbaar voor consumenten. VR wordt vooral voor videogames gebruikt, omdat het een extra dimensie aan het spelen van een game toevoegt. Tegenwoordig zijn er meerdere verschillende VR-brillen te koop, waaronder voor PlayStation. Wat is Virtual Reality? Virtual reality – vaak afgekort naar VR – is een technologie waarmee je doormiddel van een headset een andere wereld in kan stappen. De headset volgt je bewegingen, waardoor het echt lijkt alsof je in die andere wereld bent, en met de controllers kan je met je handen de game besturen – en dus de wereld aanraken.

Maak je klaar voor een betoverende ervaring in Disney Dreamlight Valley!

Beschikbaar op 27-10-2023!   Disney Dreamlight Valley, de nieuwste betoverende toevoeging aan de wereld van gamen, heeft de harten veroverd van zowel Disney-fans als gamers. De game neemt spelers mee op een avontuurlijk reis door een levendige en magische wereld vol geliefde Disney-personages, prachtige landschappen en super leuke queesten. Stap in de magische wereld van Disney Dreamlight Valley!  Vanaf het moment dat je Disney Dreamlight Valley betreedt, word je getransporteerd naar een magische wereld die de charme en magie van Disney uitstraald. Het spel bevat prachtig ontworpen landschappen geïnspireerd door iconische Disney-films, zoals het kasteel van Assepoester, het Honderdbunderbos en de kleurrijke straten van Agrabah. Van eigen kleren ontwerpen, de wereld verkennen, koken met heerlijke Disney recepten, interacteren met characters en vriendscahp opbouwen met de o zo schatige WALL-E Geliefde Disney-personages Een van de grootste aantrekkingspunten van het spel is de indrukwekkende lijst van geliefde Disney-personages.

Reis terug in de tijd en herontdekken de verbazingwekkende wereld met Dinosaurs: Mission Dino Camp.

Beschikbaar op 26-10-2023!   Dinosaurs: Mission Dino Camp - Een Avontuur in de Wereld van Dino's Dinosaurs: Mission Dino Camp neemt je mee naar een prehistorische wereld waar dinosaurussen heersen. Het is een avonturenspel dat zowel leuk als educatief. Je zult verbaasd zijn over de details en realisme, waarmee de dinosaurussen zijn gereproduceerd. Dit is geen gewoon spel; het is een kans om te leren en te genieten. Missies en Uitdagingen In de game word je een dappere ontdekkingsreiziger op een missie om de geheimen van de dinosaurussen te ontrafelen.

Nieuw Avontuur Begint: Duik in 'Bluey: The Videogame' voor een Magische Reis door de Wereld van Bluey en Haar Vrienden

Binnenkort beschikbaar op 17-11-2023! Voor liefhebbers van avontuur, plezier en kleurrijke personages is er goed nieuws! "Bluey: The Videogame" is hier om je mee te nemen op een betoverende reis door de wereld van Bluey en haar vrienden. Als je bekend bent met de geliefde Australische animatieserie "Bluey," zul je de kans om deel te nemen aan hun avonturen niet willen missen. Laten we in deze blogpost de magie van "Bluey: The Videogame" verkennen. De Wereld van Bluey De wereld van "Bluey: The Videogame" is gevuld met de charme en levendigheid die de animatieserie zo geliefd maakt. Spelers worden ondergedompeld in de kleurrijke en fantasierijke wereld van Bluey, waar ze verschillende avonturen beleven, puzzels oplossen en vrienden ontmoeten.

Duik in het avontuur van Dino Ranch: Ride to the Rescue! Dino Ranch: Ride to the Rescue - Een Episch Avontuur in het Dinosaurustijdperk!

Beschikbaar op 12-10-2023!   Ben je klaar om op een opwindend avontuur te gaan met je favoriete dino's? Nou, zoek niet verder, want Dino Ranch: Ride to the Rescue is hier om je wilde dromen waar te maken! Deze videogame combineert de opwinding van het verzorgen van dino's met het avontuur van het redden van dieren in nood, en belooft gamers van alle leeftijden een onvergetelijke ervaring. Laten we eens dieper in de wereld van Dino Ranch duiken en ontdekken wat deze game zo speciaal maakt. Dino Ranch: Ride to the Rescue begint met een warm welkom op de Dino Ranch, een adembenemende locatie vol majestueuze dinosaurussen. Als speler neem je de rol aan van een jonge dierenverzorger die net op de ranch is aangekomen om te helpen met de zorg voor de dinosaurussen. Je zult snel ontdekken dat dit geen gewone boerderij is; het is een plek waar je de kans krijgt om deel uit te maken van het fascinerende dinosaurustijdperk.

Duik in de Magische Wereld van Barbie: DreamHouse Adventures

Binnenkort beschikbaar op 27-10-2023!   Barbie: DreamHouse Adventures - Een Betoverende Virtuele Wereld Barbie, 's werelds meest iconische poppenmerk, heeft al generaties lang meisjes over de hele wereld geïnspireerd en vermaakt. Met haar ongeëvenaarde stijl, positieve houding en avontuurlijke geest heeft Barbie altijd gestreefd naar het vervullen van dromen en het inspireren van creativiteit bij jonge meisjes. In lijn met deze missie heeft Mattel, het bedrijf achter Barbie, de Barbie: DreamHouse Adventures videogame uitgebracht. Deze game biedt een betoverende virtuele wereld waarin spelers kunnen duiken en zich onderdompelen in het glamoureuze leven van Barbie en haar vrienden. Laten we eens dieper ingaan op dit magische avontuur! De Barbie Wereld Barbie: DreamHouse Adventures brengt de prachtige wereld van Barbie tot leven in de palm van je hand.

Transformeer je Fortnite-ervaring met het Fortnite Transformers Pack: Een epische crossover tussen twee werelden die gamers en Transformers-fans in verrukking brengt!

Beschikbaar op 13-10-2023!   Fortnite, het immens populaire battle royale-spel dat bekend staat om zijn constante stroom van spannende samenwerkingen en evenementen, heeft opnieuw gamers over de hele wereld in extase gebracht. Dit keer is het met het Fortnite Transformers Pack, een epische crossover die de grenzen tussen twee geliefde franchises vervaagt. In dit blogbericht duiken we dieper in op dit opwindende nieuwe pakket en wat het te bieden heeft aan fans van zowel Fortnite als Transformers. De perfecte samensmelting Fortnite heeft altijd gestreefd naar het overtreffen van de verwachtingen van spelers als het gaat om samenwerkingen, en het Fortnite Transformers Pack is geen uitzondering. Deze samenwerking brengt de iconische Transformers-franchise samen met de dynamische wereld van Fortnite.

Stap in de Mysterieuze Wereld van Hercule Poirot in Agatha Christie: The London Case!

Beschikbaar op 29-08-2023!  Ben je klaar om aan het werk te gaan en jezelf onder te dompelen in een spannend moordmysterie? Stap dan in de schoenen van de legendarische Hercule Poirot in de meeslepende game Agatha Christie: The London Case. De game is gebaseerd op de beroemde boeken van de Britse misdaadschrijfster Agatha Christie. Ze neemt je mee op een spannend avontuur vol aanwijzingen en mysterieuze mysteries.