Releases

Het ultieme 'cozy' avontuur staat op je te wachten in Story of Seasons: A Wonderful Life

Wij brengen graag het zonnige nieuws dat Story of Seasons: A Wonderful Life voor de Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X vanaf vandaag te koop is in de winkel! Plant je wortels in de grond van je nieuwe boerderij in het vredige stadje Forgotten Valley en vertel je eigen verhaal verspreid over meerdere generaties in Story of Seasons: A Wonderful Life. Breng het land tot leven, vind liefde onder de vriendelijke mensen van de stad en maak blijvende herinneringen met een eigen familie in deze remake van de geliefde farming-sim. Deze remake van een geliefde klassieker bevat nieuwe evenementen, verbeterde festivals, meer recepten om te koken en een overvloed aan nieuwe gewassen. Maak foto's van je familie met de nieuwe camerafunctie, kleed je in je favoriete outfits of help je medebewoners met hun klusjes! "Een bijna perfecte remake" - Gameliner Of dit nu je eerste Story of Seasons-avontuur is of je al bekend bekend met de franchise, een prachtig leven staat op je te wachten in

Paperman Adventure Delivered is in aantocht!

Paperman Adventure Delivered is in aantocht! De 3D co-op platformgame komt in september 2023 naar  PlayStation, Xbox, PC en Switch !   Maak kennis met Paperman en zijn team! Ga op avontuur, vind de verloren post en versla de hebzuchtige draak. Verken kleurrijke werelden, ontrafel geheimen en verzamel alle gouden enveloppen in deze 3D collectathon platformer! Bekijk onderstaand de trailer en ontmoet je team!  Over de game....

Maak keuzes die de wereld kunnen veranderen, leef een gewoon leven, vecht tegen buitengewone vijanden en nog veel meer in LOOP8: Summer of Gods

Loop8 Summer of Gods komt uit op 06-06-2023! Opgegroeid in een kapot ruimtestation dat bekend staat als de 'Hope', keert middelbare scholier Nini terug naar de aarde om zijn zomer door te brengen in het landelijke Japanse stadje Ashihara, één van de laatst overgebleven heiligdommen van de mensheid. Er is nog een een maand tot het einde van de wereld, hoe breng jij elke dag door.

Ontdek het leven op de boerderij in Story of Seasons: Friends of Mineral Town!

Amstelveen, 15 oktober 2021 - Begin vanaf vandaag jouw leven op de boerderij in Mineral Town, een charmant dorpje omgeven door de natuur. Je bent na vele jaren teruggekeerd om de boerderij van je overleden grootvader in haar oude glorie te herstellen. Zorg voor de gewassen, het vee en nog veel meer terwijl jouw eigen verhaal zich in de loop van de seizoenen ontvouwt. Zorg voor de boerderijMaak gebruik van de kracht van de natuur terwijl je de boerderij van je grootvader nieuw leven inblaast, gewassen verzorgt en vee fokt om je brood te verdienen. Met meer dan 20 soorten gewassen om te verbouwen en dieren variërend van alpaca's tot angora-konijntjes, is geen dag hetzelfde! Sluit vriendschappen met de dorpelingen en verover harten!Mineral Town zit vol met vriendelijke personages die je willen helpen je weg te vinden in je nieuwe woonplaats.

Word thuis fit met full body fitness op basis van martial arts! Knockout Home Fitness vanaf nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Amstelveen, 8 oktober 2021 - Geef je training een boost! Pak een Joy-Con in elke hand en bereid je voor op geweldige resultaten met work-outs gebaseerd op oefeningen uit de vechtsport, speciaal ontwikkeld voor de Nintendo Switch. Oefeningen ontworpen door experts voor maximale efficiëntie, niet enkel gebaseerd boksen, maar ook Muay Thai, Karate en Kung Fu, allemaal om je fit te houden! Beweeg op een manier die past bij jouw levensstijl en agenda. Kies voor intensieve, vet verbrandende oefeningen voor het hele lichaam of kies voor een 3-minuten-fitnessmodus voor snelle efficiënte oefeningen wanneer je weinig tijd hebt. 60 work-outs voor zowel beginners als gevorderde sporters Gebruik stoten, ellebogen, knieën, trappen om actief bezig te zijn Vier Personal Trainers staan klaar om jou te helpen je individuele doelen te bereiken Vet verbrandende oefeningen op basis van (kick)boksen, Karate, Kung Fu, Muay Thai, taekwondo en capoeira Kies volwaardige trainingsprogramma’s of voor de 3-minuten fitness-modus bij weinig tijd Gebruik overzichtelijke rapportages en volg jouw progressie Keuze uit meer dan 25 verschillende muzieknummers, variërend van dance tot rock tot hip-hop!

Asterix & Obelix bestaan 60 jaar!

2019 is het jubileumjaar voor het strip-, film- en gameduo Asterix & Obelix. De Galliërs hebben de afgelopen zes decennia een groot deel van de wereld veroverd. En aan die zegetocht komt voorlopig geen einde met een nieuw stripboek en een nieuwe game eind dit jaar!

Vanaf 7 november vol gas met Garfield Kart: Furious Racing!

Zojuist hebben wij onze nieuwe racing game Garfield Kart: Furious Racing aangekondigd met de ondeugende kat Garfield in de hoofdrol.

Tweede deel van Making-of Blacksad: Under the Skin

In de aanloop naar de release van onze nieuwe game Blacksad: Under the Skin brengen wij een reeks Making-of video's naar buiten. Een aantal weken geleden publiceerden wij het eerste deel en vandaag is het tijd voor het tweede deel.

Syberia: The world before aangekondigd!

Zojuist hebben wij het nieuwe deel in de langlopende Syberia-reeks bekend gemaakt. Het nieuwe deel gaat Syberia: The world before heten en is al ruim 18 maanden in productie. Meer details zoals platform en details volgen nog. Houd onze website in de gaten om te zien wanneer de pre-orders live gaan!

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

Goed nieuws voor de fans van Asterix & Obelix. Vorig jaar november lanceerde wij Asterix & Obelix XXL 2 en 21 november keert het bekende Gallische duo terug voor een nieuw avontuur.

Geliefde RPG's Baldur's Gate, Planescape Torment en anderen komen naar console

Geprezen RPG-klassiekers komen naar PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch™ Baldur’s Gate, Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, Baldur’s Gate ll, Planescape: Torment, Icewind Dale en Neverwinter Nights komen dit najaar naar console.

Nieuwe releasedatum Blacksad: Under the Skin en eerste aflevering Making-of reeks

Blacksad: Under the Skin de nieuwe noire-detective game die zich afspeelt in het New York van de jaren ’50 zal 5 november verschijnen voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC.

XIII remake aangekondigd, verschijnt 13 november

Zojuist hebben wij een heuse remake van de cel-shaded cult-klassieker XIII bekend gemaakt. XIII is een first-person shooter gebaseerd op de gelijknamige Belgische stripboekenreeks. Het origineel verscheen in 2003 en de remake voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC wordt 13 november 2019 verwacht.

New Super Mario Bros. U Deluxe - Game van de Maand - Februari 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe… Mario game natuurlijk! In deze editie van Game van de Maand gaan we het hebben over een game die 11 januari is uitgekomen: “New Super Mario Bros. U Deluxe”. Wij hebben er natuurlijk weer zin in, en gaan jou er alles over vertellen!

Asterix & Obelix XXL2 - Hoe doe je dat?

29 November kwam een van onze favoriete games van het jaar uit: de nieuwe Asterix & Obelix XXL 2! Nou hebben wij deze game al een beetje gespeeld, en kwamen wij erachter dat het op sommige plaatsen toch best een uitdagend spelletje kan zijn. Hierom hebben wij speciaal voor jou een handleiding geschreven!

Boerderijleven - Game Van de Maand – November 2018

Het is alweer november en dus ook weer tijd voor een Game van de Maand blogpost! Deze maand hebben wij een heel speciale game klaargezet: Boerderijleven, een game waarin je precies dat doet; leven en werken op een boerderij.