Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

Goed nieuws voor de fans van Asterix & Obelix. Vorig jaar november lanceerde wij Asterix & Obelix XXL 2 en 21 november keert het bekende Gallische duo terug voor een nieuw avontuur.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir komt naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en is een direct vervolg op XXL 2.Klik hier om Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir meteen te reserveren zodat je er zeker van bent dat je kunt spelen op de dag van release!

 

Persbericht:Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir
verschijnt op 21 november, schittert in eerste beelden 

Ook zijn er twee prachtige, fysieke edities van de game onthuld 

 

Amstelveen, 13 augustus 2019 – Mindscape en Microïds kondigen vandaag aan dat Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir vanaf 21 november 2019 verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC. Romeinen op hun donder geven, achter wilde zwijnen aanrennen en het beleven van een weergaloos nieuw avontuur: het staat onze twee favoriete Galliërs allemaal te wachten in dit spannende vervolg. Naast de releasedatum is er vandaag ook een teaser onthuld en zijn twee prachtige, fysieke editites uit de doeken gedaan.

Het wereldberoemde duo Asterix & Obelix schittert in een compleet nieuw verhaal, dat begint in een klein dorpje genaamd Armorica en ze vervolgens door heel Europa neemt. Hier geniet iedere inwoner van een rustig leventje, totdat de druïde Panoramix een mysterieuze brief ontvangt die Asterix en Obelix verleidt om te jagen op een waardevolle schat. Met het menhir kristal reizen ze af naar verre bestemmingen en komen ze in aanraking met onbekende gevaren en dreigingen. Net als in het vorige deel komen genoeg andere films en games op ludieke wijze terug in het verhaal. Naast Asterix en Obelix, bevat de game ook 'fan favourites', zoals Kakofonix en Heroix, maar ook nieuwe personages die speciaal voor deze titel zijn ontworpen.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir biedt fans van alle leeftijden een grote hoeveelheid content die hun harten ongetwijfeld zal stelen. De game bevat verschillende disciplines die de gameplay afwisselend en uitdagend maken: vechten, ontdekken, puzzelen en verzamelen. Voltooi meerdere sidequests en stel je nieuwsgierigheid op de proef door verstopte objecten op te sporen en om uit te groeien tot een échte Galliër. Daarnaast is er ook groot nieuws voor de mensen die graag samen met anderen spelen. Er is namelijk voor de allereerste keer in de Asterix & Obelix XXL-saga een co-opmodus toegevoegd aan de game, zodat je samen met familie en vrienden op hetzelfde scherm het avontuur kan beleven.

Er worden twee verschillende, fysieke edities van de game uitgebracht: 

  • Een limited edition die naast de game twee figurines van Asterix and Obelix bevat.
  • Een collector’s edition die de game, een figurine van 15cm hoog van Obelix en Idéfix (resin) en twee kleinere figurines van Asterix en Obelix bevat.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir wordt op 21 november 2019 uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

Vorige Volgende