Gaming FAQ

Asterix & Obelix XXL2 - Hoe doe je dat?

29 November kwam een van onze favoriete games van het jaar uit: de nieuwe Asterix & Obelix XXL 2! Nou hebben wij deze game al een beetje gespeeld, en kwamen wij erachter dat het op sommige plaatsen toch best een uitdagend spelletje kan zijn. Hierom hebben wij speciaal voor jou een handleiding geschreven!

Gaming FAQ: Wat is Steam?

  Gamen jouw kinderen vaak op hun computer? Dan is er een hele grote kans dat ze daar Steam voor gebruiken. Dit platform is bijna essentieel als je spelletjes wilt spelen op de computer. Maar wat is het dan precies? En wat maakt het nu zo populair? In deze blog leggen we je alles uit wat je als ouder moet weten over Steam.

Gaming FAQ: Waarom een game niet altijd op pauze kan.

  Misschien herken je het wel: het is tijd om te eten, maar als je je kinderen aan tafel roept, zeggen ze dat ze hun game nog af moeten maken. Waarom kunnen ze hun game niet gewoon op pauze zetten, of desnoods afsluiten? In deze blog leggen we uit waarom dit niet altijd zomaar kan en hoe je, met een beetje begrip en planning, de eventuele frustraties die dit oproept uit de weg kan gaan.

Gaming FAQ: Wat is Twitch

Zijn jouw kinderen ook zo gek van games? Dan is er een grote kans dat je ze wel eens hebt horen praten over het videoplatform Twitch. Maar wat is Twitch nu eigenlijk en waarom kijken je kinderen er zo graag naar? In deze blog vertellen wij jou alles wat je moet weten over dit razend populaire online platform.