Maak keuzes die de wereld kunnen veranderen, leef een gewoon leven, vecht tegen buitengewone vijanden en nog veel meer in LOOP8: Summer of Gods

Loop8 Summer of Gods komt uit op 06-06-2023!

Opgegroeid in een kapot ruimtestation dat bekend staat als de 'Hope', keert middelbare scholier Nini terug naar de aarde om zijn zomer door te brengen in het landelijke Japanse stadje Ashihara, één van de laatst overgebleven heiligdommen van de mensheid. Er is nog een een maand tot het einde van de wereld, hoe breng jij elke dag door.

Bouw banden op met de inwoners van Ashihara terwijl je de stad beschermt tegen de altijd aanwezige dreiging van de Kegai, herhaal de cyclus om te ontdekken hoe je dagelijkse acties je gevechten in de onderwereld beïnvloeden. Verken de stad, sluit vriendschappen met de mensen en neem het op tegen de Kegai in turn-based gevechten waarbij de resultaten afhangen van de relaties die je hebt opgebouwd en de beslissingen die je hebt genomen. Een prachtig nagebouwde momentopname van het landelijke Japan rond 1983, Ashihara is de thuisbasis van een kleurrijke cast van personages, die elk hun eigen geheimen hebben om te ontdekken. Hoewel Ashihara relatief onaangetast blijft, zijn de Kegai nog steeds een bedreigende aanwezigheid en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze door de goddelijke barrière breken die de stad beschermt. Begiftigd met de Demon Sight, een vaardigheid die hem in staat stelt om in de 'Onderwereld' te kijken waar de Kegai op de loer liggen, is Nini misschien wel de laatste en enige overlevingskans van de mensheid.

In deze originele coming-of-age RPG stap je in het leven van Nini, een pas aan de aarde gebonden tiener die in augustus 1983 aankomt in het schilderachtige Japanse stadje Ashihara. Nini en zijn bondgenoten in staat stelt om de 8e maand steeds opnieuw te beleven totdat ze het goed hebben, of de Kegai overwinnen ze volledig. De emoties en verhalen van personages zullen sterk variëren op basis van je keuzes, waardoor elke playthrough volledig uniek is. Nini's speciale verbinding met de goden om de wereld te resetten, waarbij elke ‘loop’ Nadat de Kegai de mensheid op de rand van uitsterven hadden gebracht, vluchtten de overlevenden naar de sterren.

Bekijk LOOP8: Summer of Gods hier!

 

Vorige Volgende