Welkom in de kleurrijke, spannende en avontuurlijke wereld van de Kukoos! Speel het avontuur opnieuw met verschillende huisdieren om nieuwe geheimen te ontdekken!

Ontdek met Kukoos: Lost Pets, 3D-platformavontuur dat je meeneemt door kleurrijke Kukoos-universum, waar je de leiding neemt over een reeks huisdieren en de individuele vaardigheden gebruikt om te strijden tegen unieke bazen, verborgen objecten te vinden en puzzels op te lossen

Na een experiment waarin de Kukoos proberen hun huisdieren gehoorzamer te maken misloopt, is het aan de Kukoos om hun nieuwe agressieve en weerbarstige huisdieren te vinden en de controle terug te krijgen, waardoor de harmonie in de eens zo vredige Kukoo-boom wordt hersteld. Ontmoet een groep charmante en leuke personages terwijl je de werelden van Kukoos doorkruist en zie hoe het verhaal tot leven komt door een prachtige weergegeven films en volledig ingesproken personages. Ga alleen op samen met maximaal drie vrienden op reis en geniet van een avontuur voor vier spelers zoals je deze nooit eerder zag! Reis door geheime werelden in de enorme Kukoo-boom om je vrienden te vinden en de huisdierenopstand te beëindigen!


Speel als twaalf verschillende Kukoos en werk samen met vijf unieke huisdieren, waarbij je hun vaardigheden gebruikt om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Speel extra levels door in elke wereld genoeg munten te verzamelen en speel het avontuur opnieuw met verschillende huisdieren om nieuwe geheimen te ontdekken! Ontmoet een groep charmante en gedenkwaardige personages terwijl je de werelden van Kukoos doorkruist en zie hoe het verhaal tot leven komt via prachtig weergegeven films en volledig ingesproken personages. Ga alleen op samen met maximaal drie vrienden op reis en geniet van een avontuur voor vier spelers zoals je deze nooit eerder zag! Reis door geheime werelden in de enorme Kukoo-boom om je vrienden te vinden en de huisdierenopstand te beëindigen!

Bekijk Kukoos: Lost Pets Hier!  

 

Vorige Volgende