De Top 5 Co-op Games Voor Valentijnsdag!

“Wil jij mijn Valentijns-gamer zijn?” Binnenkort is het Valentijnsdag! Dit moet natuurlijk samen gevierd worden! Vandaar hebben wij een lijstje samengesteld met 5 leuke games die je samen met jouw Valentijn kan spelen op de Nintendo Switch en PlayStation 4 en 5Kukoos: Lost Pets

In de kleurrijke en spannende wereld van Kukoos ga jij op avontuur om de harmonie in de eens zo vredige Kukoo-boom herstellen! Na een mislukte experiment waarin de Kukoos proberen hun huisdieren gehoorzamer, is het aan de Kukoos om hun nieuwe agressieve en weerbarstige huisdieren te vinden en de controle terug te krijgen! Nodig je Valentijn uit voor een kleurrijk 3D-platformavontuur in Kukoos: Lost Pets voor de Nintendo Switch en PlayStation 4!

 

Smurfen: Kart

Ben je meer van racen op het circuit? Smurfen: Kart haalt je concurrerende aard naar boven! Speel samen en kies uit 12 verschillende karakters en 12 verschillende voertuigen! Elke Smurf heeft zijn eigen speciale vaardigheden om de race te winnen. Speel in de lokale co-op modus met maximaal 4 verschillende spelers op één scherm, ideaal voor een dubbele date. Lekker potjes Karten op de Nintendo Switch!

Miraculous: Rise of Sphinx

In Miraculous: Rise of Sphinx heeft “de stad van de liefde” behoefte aan een held… of twee! Hawk Moth en zijn handlangers hebben een plan beraamd om een gigantisch sentimonster op de stad los te laten en alleen de superhelden misdaadbestrijders Ladybug en Cat Noir kunnen dit plan stoppem voordat het te laat is. Kruip met z’n tweeën in de huid van de tienersuperhelden Ladybug en Cat Noir en ontdek de waarheid achter de chemie tussen de twee superhelden in Parijs!

Garfield: Lasagna Party

“Liefde gaat door de maag” Jij en jouw zielsverwant zijn uitgenodigd door Garfield, Odie, Arlene en Nermal's voor een enorme Lasagna Party! En raad eens wat er op het menu staat? Een dynamisch gezelschapsspel vol gekke (en lekkere!) minigames: pizza-uitdaging voor het snijden van vierkanten, sneeuwballen-gooiwedstrijd een obstakelrace en meer! Wie je ook kiest, of je nu van lasagne houdt of niet, Garfield Lasagna Party is HET spel om te genieten van een geweldige smakelijke tijd met je hartsvriend(in), in het gezelschap van je favoriete personages!

Asterix & Obelix XXXL: The Ram From Hibernia

Asterix en Obelix, onze favoriete Galliers zijn terug voor een nieuw avontuur! Ditmaal speelt de game af in Gallië, de gallische helden zijn om hulp gevraagd om de verloren legendarische gouden ram terug te vinden! Ontmoet nieuwe personages tijdens je avontuur, reis door 6 verschillende nieuwe werelden en knok tegen hordes Romeinen! Zo’n sterke vriendschap als die van Asterix en Obelix is zelden te vinden, en maakt het nog specialer om met de twee helden op avontuur te gaan in de lokale co-op modus!

Wees niet bang om ons op social media te laten weten wat jouw favoriete co-op game is en met wie jij samen gaat spelen! We zijn erg benieuwd!

Vorige Volgende