Garfield Lasagna Party - Switch

Garfield Lasagna Party - Switch

Platform

Switch
PS5
PS4

Artikelomschrijving

Je bent uitgenodigd door Garfield, Odie, Arlene en Nermal's naar hun nieuwe purr-fect feest: een enorme Lasagna Party! En raad eens wat er op het menu staat? Een dynamisch gezelschapsspel vol gekke (en lekkere!) minigames: pizza-uitdaging voor het snijden van vierkanten, sneeuwballen-gooiwedstrijd een obstakelrace en meer!

Wees klaar om het beste te doen om bovenaan te eindigen: Win de meeste minigames, roep al je geluk op bij het werpen van de dobbelstenen en gebruik speciale items om op het beste moment toe te slaan

Wie je ook kiest, of je nu van lasagne houdt of niet, Garfield Lasagna Party is HET spel om te genieten van een geweldige smakelijke tijd met vrienden en familie, in het gezelschap van je favoriete personages!

Kenmerken:

  • 30+ minigames in beroemde Garfield-omgevingen zoals het huis van Jon, de pizzeria of de dierenkliniek van Dr. Liz
    Speel als een van de 4 iconische personages uit de iconische strip van Jim Davis: Garfield, Nermal, Ar-lene & Odie!
    Maximaal 4 spelers lokaal! Geniet van een klassieke bordspelervaring met de Lasagna Race-modus, oefen je favoriete minigames zonder het bordspelelement met de Lasagna Challenge-modus of zet een toernooi op om snel te spelen met een vooraf bepaald aantal minigames in de Lasagna World Tour modus!

Specificaties

Genre
Party
Gesproken taal
Engels, Frans, Duits, Spaans
Spelers
1-4
Pegi
3
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans
Ondertiteling
Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans