Ga in Whisper: Een Onverwachte Ontmoeting op spannende avonturen en ontdek de ware betekenis van vriendschap!

In de officiële game gebaseerd op de film ‘Stormwind 4’, ervaar het verhaal van Ari terwijl ze aankomt in het Alpengebied en snel bevriend raakt met Stormwind. Samen gaan ze op spannende avonturen en ontdekken ze de ware betekenis van vriendschap!

Pas wanneer de dappere Ari onverwachts aankomt op het prachtige landgoed Kaltenbach, lukt het Stormwind om te kalmeren door bevriend te raken met Ari. Ontdek hoe je met een pijl en boog schiet en krijg boogschieten onder de knie te voet en zelfs te paard. Ontdek 15 missies waarin Ari's band met Stormwind zal groeien terwijl je onderweg veel interessante karakters ontmoet. Je hebt meer nodig dan enkel te kunnen paardrijden, je moet ook bedreven zijn in het hanteren van een boog. Hoewel Ari geen eerdere ervaring heeft met paardrijden, kan ze zonder problemen Stormwind berijden. Verken het adembenemende Alpengebied en ontdek alle geheime locaties en extra verhalen. En hoe zit het met de legende van de paardenkrijger waar meneer Kaan het steeds over heeft? 
 
 
Ervaar de onverwachte vriendschaps band tussen Stormwind en Ari, Ervaar de onverwachte vriendschap tussen Stormwind en Ari. Ontdek het prachtig stukje land Kaltenbach, met zijn vele ontrafelde geheimen. Dit kan gedaan worden met paard of te voet. Zet je vaardigheden op de proef en daag jezelf uit met de pijl en boog. De game bestaat volledig uit Nederlandse ondertiteling. Nieuwe karakters staan klaar om je te helpen wanneer het nodig is. Bekijk de talloze belongen en collectibels die te vinden zijn in Whisper: Een Onverwachte Ontmoeting.
 
Let op: Deze game werd eerder uitgebracht onder de naam Whisper: De komst van Ari
 

 

 

Vorige Volgende