Neem de unieke taak van drakenverzorger op je in My Universe: My Baby Dragon!

Alleen de beste verzorgers vergroten hun magische kennis en zullen het vertrouwen van de draak winnen en misschien zelfs hun vriend worden!

Elke draak is gebonden aan een van de vier natuurlijke elementen, het voorzien in hun specifieke behoeften zal de sleutel zijn om hen te helpen groeien. Kijk hoe ze uit hun eieren uitkomen en help ze hun magische vaardigheden te ontwikkelen, overlaad ze met knuffels en snoepjes totdat ze opstijgen naar de Drakenschool. Leg je handen op de felbegeerde drakeneieren, broed ze uit door een warme en gezellige omgeving te bieden met behulp van gladde en schattige items.

Train de draken om hun vleugels en hun magische vaardigheden te gebruiken en bereid ze voor op de drakenschool. Het is aan jou om te ontdekken tot welke familie elke draak behoort om hem uit te broeden en te helpen groeien. je babydraak heeft veel liefde en aandacht nodig om te groeien en te bloeien. Als drakenverzorger krijg je de taak om je te ontwikkelen, inclusief het leren van alle trucs die zij moeten weten. Kweek allerlei draken en verzamel badges om je officiële drakenwachterdiploma te verdienen. Je moet aandacht hebben voor hun behoeften om hen te voorzien van hun favoriete lekkernijen.

Bekijk My Universe: My Baby Dragon hier!

Vorige Volgende