My Universe: My Baby Dragon - Switch

My Universe: My Baby Dragon - Switch

Platform

Switch

Artikelomschrijving

Neem de unieke taak van drakenverzorger op je in My Universe: My Baby Dragon!

Wat het element ook is (water, lucht, vuur of aarde) je babydraak heeft veel liefde en aandacht nodig om te groeien en te bloeien. Je moet aandacht hebben voor hun behoeften om hen te voorzien van hun favoriete lekkernijen. Kijk hoe ze uit hun eieren uitkomen en help ze hun magische vaardigheden te ontwikkelen, overlaad ze met knuffels en snoepjes totdat ze opstijgen naar de Drakenschool.

Alleen de beste verzorgers vergroten hun magische kennis en zullen het vertrouwen van de draak winnen en misschien zelfs hun vriend worden!

Kenmerken:

  • Broed de schattigste drakenbaby's uit - Leg je handen op de felbegeerde drakeneieren, broed ze uit door een warme en gezellige omgeving te bieden met behulp van gladde en schattige items. Elke draak is gebonden aan een van de vier natuurlijke elementen, het voorzien in hun specifieke behoeften zal de sleutel zijn om hen te helpen groeien. Het is aan jou om te ontdekken tot welke familie elke draak behoort om hem uit te broeden en te helpen groeien!
  • Leer je draak vliegen en ook magie! - Als drakenverzorger krijg je de taak om je te ontwikkelen, inclusief het leren van alle trucs die zij moeten weten. Train de draken om hun vleugels en hun magische vaardigheden te gebruiken en bereid ze voor op de drakenschool!
  • Verdien je diploma en word de beste drakenbewaker! – Hoe meer draken je ontdekt, hoe beter je wordt als verzorger! Kweek allerlei draken en verzamel badges om je officiële drakenwachterdiploma te verdienen!

Specificaties

Genre
Simulatie
Gesproken taal
Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans