Nieuw jaar nieuwe games! Mindscape heeft games in een rijtje gezet speciaal voor jou!

Kan je niet kiezen wat je wilt spelen vanuit alle nieuwe games? Mindscape heeft een paar games in een rijtje gezet die binnekort worden uitgebracht. Er zijn vele games om naar uit te kijken in 2023, de komende maanden zien er absoluut vol uit met nieuwe releases op alle platforms. Dat allemaal bijhouden is het moeilijkste gedeelte, dus zit gerust en ontspan, dit zal je bezig houden.

Rune Factory 3 Special

31-12-2023

Maak kennis met 11 schattige vrijgezellen, leer ze kennen via dagelijkse gesprekken en missies, word verliefd, en ga trouwen. Kruip in de huid van Micah, een jongeman met geheugenverlies en de mysterieuze vaardigheid om in een schaap-monster te transformeren, terwijl hij een manier zoekt om vrede te brengen tussen mensen en monsters. Ontdek de talloze variëteiten van Magic Seeds, die in vreemde gewassen veranderen die je op leuke en spannende manieren helpen tijdens je avontuur! alles over zwaarden, speren, hamers en zelfs magie om het op te nemen tegen monsters. Ga naar een avontuurlijk fantasiestad als jonge avonturier met een monsterlijk geheim.

Whisper: Een Onverwachte Ontmoeting

16-02-2023

Pas wanneer het dappere meisje Ari onverwachts aankomt op het prachtige landgoed Kaltenbach, lukt het Stormwind om te kalmeren door bevriend te raken met Ari. Ontdek hoe je met een pijl en boog schiet en krijg boogschieten onder de knie te voet en zelfs te paard! Ontdek 15 missies waarin Ari's band met Stormwind zal groeien terwijl je onderweg veel interessante karakters ontmoet. Je hebt meer nodig dan enkel te kunnen paardrijden, je moet ook bedreven zijn in het hanteren van een boog. Hoewel Ari geen eerdere ervaring heeft met paardrijden, kan ze zonder problemen Stormwind berijden. Verken het adembenemende Alpengebied en ontdek alle geheime locaties en extra verhalen. En hoe zit het met de legende van de paardenkrijger waar meneer Kaan het steeds over heeft? Na een brand te hebben overleefd is Stormwind onrustig

Kukoos: Lost Pets

09-02-2023

Ontdek met Kukoos: Lost Pets, een charmant 3D-platformavontuur dat je meeneemt door het uitgestrekte en kleurrijke Kukoo-universum, waar je de leiding neemt over een reeks huisdieren en hun individuele vaardigheden gebruikt om te strijden tegen unieke bazen, verborgen objecten te vinden en puzzels op te lossen. Na een experiment waarin de Kukoos proberen hun huisdieren gehoorzamer te maken misloopt, is het aan de Kukoos om hun nieuwe agressieve en weerbarstige huisdieren te vinden en de controle terug te krijgen, waardoor de harmonie in de eens zo vredige Kukoo-boom wordt hersteld. Speel als twaalf verschillende Kukoos en werk samen met vijf unieke huisdieren, waarbij je hun vaardigheden gebruikt om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Ontdek uitgestrekte, kleurrijke werelden met elk hun eigen unieke levels, verborgen geheimen, gevaarlijke bewoners en milieu wonderen. Samenwerking is de naam van het spel!

LOOP8: Summer of Gods

30-05-2023

Opgegroeid op een mislukt ruimtestation dat bekend staat als de 'Hope', keert middelbare scholier Nini terug naar de aarde om zijn zomer door te brengen in het landelijke Japanse stadje Ashihara, één van de laatst overgebleven heiligdommen van de mensheid. Hoewel Ashihara relatief onaangetast blijft, zijn de Kegai nog steeds een bedreigende aanwezigheid en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze door de goddelijke barrière breken die de stad beschermt. Begiftigd met de Demon Sight, een vaardigheid die hem in staat stelt om in de 'Onderwereld' te kijken waar de Kegai op de loer liggen, is Nini misschien wel de laatste en enige overlevingskans van de mensheid. Nadat de Kegai de mensheid op de rand van uitsterven hadden gebracht, vluchtten de overlevenden naar de sterren.

 

Vorige Volgende