Kukoos: Lost Pets - PS4

Kukoos: Lost Pets - PS4

Platform

PS4
Switch

Artikelomschrijving

Welkom in de kleurrijke, spannende wereld van de Kukoos!

Op een planeet bedekt met water, leeft een leuke en avontuurlijke soort die bekend staat als de Kukoos op het enige eiland waar de Kukoo-boom leeft. Na een experiment waarin de Kukoos proberen hun huisdieren gehoorzamer te maken misloopt, is het aan de Kukoos om hun nieuwe agressieve en weerbarstige huisdieren te vinden en de controle terug te krijgen, waardoor de harmonie in de eens zo vredige Kukoo-boom wordt hersteld.

Reis door geheime werelden in de enorme Kukoo-boom om je vrienden te vinden en de huisdierenopstand te beëindigen!

Ontdek met Kukoos: Lost Pets, een charmant 3D-platformavontuur dat je meeneemt door het uitgestrekte en kleurrijke Kukoo-universum, waar je de leiding neemt over een reeks huisdieren en hun individuele vaardigheden gebruikt om te strijden tegen unieke bazen, verborgen objecten te vinden en puzzels op te lossen.

Ga alleen op samen met maximaal drie vrienden op reis en geniet van een avontuur voor vier spelers zoals je deze nooit eerder zag!

Samenwerking is de naam van het spel! Speel als twaalf verschillende Kukoos en werk samen met vijf unieke huisdieren, waarbij je hun vaardigheden gebruikt om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

Nodig vrienden uit voor de reis! Speel met maximaal 4 spelers coöp voor meerdere spelers om het plezier te verviervoudigen!

Levendige locaties om te verkennen. Ontdek uitgestrekte, kleurrijke werelden met elk hun eigen unieke levels, verborgen geheimen, gevaarlijke bewoners en milieuwonderen.

Een charismatische cast. Ontmoet een groep charmante en gedenkwaardige personages terwijl je de werelden van Kukoos doorkruist en zie hoe het verhaal tot leven komt via prachtig weergegeven films en volledig ingesproken personages.

Ga door met het plezier. Speel extra levels door in elke wereld genoeg munten te verzamelen en speel het avontuur opnieuw met verschillende huisdieren om nieuwe geheimen te ontdekken!

Specificaties

Genre
Platform
Gesproken taal
Engels
Spelers
1-4
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Duits, Frans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans