New Super Mario Bros. U Deluxe - Game van de Maand - Februari 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe… Mario game natuurlijk! In deze editie van Game van de Maand gaan we het hebben over een game die 11 januari is uitgekomen: “New Super Mario Bros. U Deluxe”. Wij hebben er natuurlijk weer zin in, en gaan jou er alles over vertellen!

OUD MAAR GOUD

Origineel uitgekomen voor de Nintendo Wii U, nu komt New Super Mario Bros. U Deluxe naar de Switch. Het grote verschil? Deze versie bevat ook New Super Luigi U, en er zijn nieuwe power-ups en twee nieuwe personages!

NABBIT

Één van de personages heet Nabbit, een paarse dief in de vorm van een konijn, die altijd een zakdoek met getekende tanden draagt! Nabbit verschijnt soms in de levels, en het is dan aan de speler om hem te vangen. Lukt dit? Dan krijgt de speler een zogenaamde Supereikel; een item die het mogelijk maakt om een compleet level vliegend te voltooien. Het vangen van Nabbit is overigens de enige manier om een Supereikel te ontvangen.

Het is ook mogelijk om als Nabbit te spelen! In dit geval is het belangrijk om te weten dat Nabbit geen schade oploopt van vijanden, wat natuurlijk erg goed van pas kan komen. Wij vonden dat deze manier van spelen wel wat aan de makkelijkere kant, maar voor jongere spelers zou dit wel erg handig kunnen zijn!

PEACHETTE

Het is ook mogelijk om als Toadette te spelen! Mocht je nou een Superkroon weten te bemachtigen, dan kan je deze gebruiken en transformeert Toadette in Peachette! Peachette kan een dubbele sprong uitvoeren, kan langzaam zweven tijdens een vrije val en kan ook nog eens door middel van boost snel uit een gat komen. Kortom; Peachette is super handig om lange afstanden af te leggen.

VOOR WIE IS DEZE GAME?

Wij raden dit spel aan voor iedereen boven de leeftijd van 5 jaar. Het besturen van de personages voelt soepel en vloeiend aan, en wij vinden dit een super toffe game voor de Nintendo Switch. Als de game te moeilijk is, is het ook mogelijk om de moeilijkheidsgraad te verlagen door van personage te veranderen naar Nabbit of Peachette!

De game heeft ook de optie om de geschreven tekst van het Engels naar het Nederlands te veranderen.

Game: New Super Mario Bros. U Deluxe       
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Release datum: 11-01-2019
Platform: Nintendo Switch

Vorige Volgende