Nieuwe releasedatum Blacksad: Under the Skin en eerste aflevering Making-of reeks

Blacksad: Under the Skin de nieuwe noire-detective game die zich afspeelt in het New York van de jaren ’50 zal 5 november verschijnen voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC.

In de aanloop naar de release zullen we een Making-of reeks maken waarin de ontwikkeling van Blacksad te volgen is.

Reserveer Blacksad: Under the Skin nu op een platform naar keuze.

Persbericht:

Nieuwe making-of video van Blacksad: Under the Skin nu te zien

Een unieke kijk achter de schermen. Ook krijgt de game een nieuwe releasedatum.

 

 

Amstelveen, 22 juli 2019 – Mindscape, Microïds en Péndulo Studios onthullen vandaag het eerste deel van de making of van Blacksad: Under the Skin. In deze eerste video wordt aandachtig gekeken naar de vertaling van stripboek naar videogame en krijg je een unieke kijk achter de schermen. Ook heeft de game een nieuwe releasedatum gekregen, namelijk: 5 november 2019.

 

 

De videoserie is tijdens de ontwikkeling van de game opgenomen en documenteert het creatieve proces achter Blacksad: Under the Skin. Je maakt niet alleen kennis met het team achter de videogame, maar ook met de schrijver en de kunstenaar achter het originele stripboek van Blacksad: Juan Díaz Canales en Juanjo Guarnido. Daarnaast zie je nog niet eerder getoonde documenten, exclusieve beelden van de creatie van de personages en ontmoet je het internationale team dat aan het project heeft gewerkt.

De tweede aflevering in deze serie komt over een paar weken uit.

 

 

Blacksad: Under the Skin is vanaf 5 november 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.

Vorige Volgende