Gear.Club Unlimited 2 - Game van de Maand - December 2018

Het is alweer het einde van het jaar, december; een maand vol gezelligheid, lekker eten en natuurlijk cadeaus! Voor deze editie van Game van de Maand hebben wij gekozen voor het vervolg op de meest succesvolle racegame voor de Nintendo Switch: Gear.Club Unlimited 2.

 

Keihard racen

Je voelt het vast al aan komen: deze game gaat maar over een ding; keihard racen door de meest waanzinnige omgevingen! In Gear.Club Unlimited 2 is het enige wat telt de beste zijn en voor goede reden. Het is namelijk zo dat je familieteam dichter en dichter bij hun faillissement komt en dus is het aan jou om hen hiervan te redden. Dit gaat uiteraard niet zomaar; de tegenstanders worden steeds behendiger en charismatischer naarmate je de rangladder beklimt.

Wat wij top vinden aan Gear.Club Unlimited 2 (naast het intensieve racen natuurlijk) is dat je je auto vrijwel van top tot teen kan aanpassen. Denk dan aan het uiterlijk, zoals kleur, stickers, velgen en een vette spoiler, maar ook aan de onderdelen. Gear.Club Unlimited 2 zorgt namelijk voor een realistisch gevoel. Een supersnelle Porsche 918 heeft bijvoorbeeld een hele sterke motor, maar een licht carrosserie. Dit zorgt ervoor dat het sturen van de auto nogal scherp kan aanvoelen, waardoor je wellicht uit de bocht kan schieten! Het is dus heel belangrijk dat je denkt aan de balans van je onderdelen en aan je eigen persoonlijke rijstijl, waardoor elke auto uniek word.

Verder heeft Gear.Club Unlimited 2 haar rooster uitgebreid, en heeft de game wel 51 supersnelle wagens om mee los te gaan. Denk aan merken als Porsche, Bugatti en Jaguar, maar ook aan klassiekers zoals de Nissan GTR!

De Club

Nieuw in Gear.Club Unlimited 2 is de “Club” modus. Hierin beheer jij samen met je vrienden een raceteam, en neem je het op tegen andere Clubs van over de hele wereld. Het is dus aan jou om de beste coureurs te werven voor jouw Club.

Voor wie is deze game?

Wij raden dit spel aan voor iedereen boven de leeftijd van 3 jaar. Het besturen van de auto’s voelt natuurlijk en gemakkelijk aan, mocht de besturing toch te makkelijk zijn dan is er in de opties een manier om drie facetten van de moeilijkheidsgraad aan te passen: remmen, slippen, sturen zo wordt de game voor iedereen speelbaar!

Daarnaast bevat de game onder andere Nederlands teksten, uiteraard bevat de game ook Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en andere talen.

Mocht je nou interesse hebben gekregen in de game, dan valt er op onze productpagina nog meer informatie over te vinden!

Game: Gear.Club Unlimited 2       
Ontwikkelaar: Eden Games
Uitgever: Microïds
Release datum: 4-12-2018
Platform: Nintendo Switch

Vorige Volgende