Alfred Hitchcock: Vertigo Limited Edition - Switch

Alfred Hitchcock: Vertigo Limited Edition - Switch

Platform

Switch
PS4

Artikelomschrijving

In de stijl van misschien wel Hitchcock’s meest bekende productie ooit: ‘Vertigo’, is het nu jouw beurt om een nog nooit eerder gezien mysterie te ontrafelen. Stap in de schoenen van schrijver Ed Miller die met waanideeën ontwaakt na een auto-ongeluk.

Waar hij overtuigd is dat zijn vrouw en dochter tijdens het ongeluk bij hem in de auto zaten, is er van beiden geen enkel spoor. Lijdend aan ‘Vertigo’ gaat Ed Miller in therapie om erachter te komen wat er daadwerkelijk is gebeurd op de dag van het ongeluk.

Meerdere personages

Naast Ed Miller krijg je de mogelijkheid om het verhaal vanuit twee andere personages te beleven, om zo tot antwoorden te komen op vragen die anders onbeantwoord zullen blijven.

Uniek verhaal

Dat het spel niet het verhaal van de film doorloopt, neemt niet weg dat de stijl zeer herkenbaar is voor de productie van Hitchcock. Door zowel het karakteristieke cameragebruik als de gebruikte muziek, waan je jezelf al snel in een echte Hitchcock-productie.

Diepgang als nooit tevoren

Met Alfred Hitchcock - Vertigo, beleef je een verhaal die op zichzelf al filmwaardig zou zijn. Met de voelbare emoties, het bezoeken van herinneringen en uitgebreide karaktereigenschappen, is het een game om volledig in op te gaan. 

Specificaties

Genre
Avontuur
Gesproken taal
Engels, Frans, Duits, Spaans
Spelers
1
Pegi
16
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Ondertiteling
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans