Asterix & Obelix XXL Romastered - Switch

Asterix & Obelix XXL Romastered - Switch

Platform

Switch
PS4

Artikelomschrijving

ASTERIX & OBELIX XXL ROMASTERED ZIT BOORDERVOL ACTIE HUMOR EN HERKENBAARHEID!

Na het succes Asterix & Obelix XXL2 en XXL3 wordt het nu tijd om het eerste deel in deze serie een XXL-bewerking te geven. De meest legendarische Asterix & Obelix game is volledig opnieuw gemaakt anno 2020. Asterix & Obelix XXL Romastered is mooier, spectaculairder en komt pas echt tot leven in 3D.

Na een lange dag jagen op everzwijnen keren Asterix en Obelix terug naar hun dorp, maar daar krijgen ze de schik van hun leven. Hun pittoreske dorpje, waar ze menig feest hebben gehad, staat in brand en hun trouwe vrienden zijn verdwenen. Wie hierachter zit laat zich raden; de Romeinen. Samen met hun trouwe maar o zo dappere hondje Idefix trekt het duo er op uit om hun vrienden te bevrijden. Hiervoor moeten ze door het oude Gallië, Egypte, en Griekenland reizen om uiteindelijk in Rome een heel legioen Romeinen te moeten verslaan. Asterix & Obelix XXL Romastered zit boordevol actie, ouderwets Romeinen timmeren en de onnavolgbare humor van het beroemde duo.

DE WERELD VAN ASTERIX & OBELIX: 5000 Romeinen om in elkaar te slaan, 16 bekende helden uit de legendarische serie, 6 verschillende werelden waarin je items moet verzamelen, strijd op historische locaties met de Romeinen waaronder Egypte, Rome, Griekenland, Normandië en het oude Helvetië.

AANPASSEN: Speel als Asterix of Obelix en kies uit 4 verschillende outfits voor het Gallische duo om in te spelen. Klassiek, als legionair of piraat of in een charmant zwempak.

NIEUW EN EXTRA:

  • Graphics anno 2020.
  • 2 Nieuwe spelvarianten
    • Countdown mode: Vind zo veel mogelijk items in een zo kort mogelijke tijd
    • Course mode: ga zo snel mogelijk over een parkoers naar de finishlijn
  • Verbeterde geluidskwaliteit en originele muziekoptie
  • Een extra zware moeilijkheidsgraad voor de moedigste strijders!

NIEUW VERSUS OUD: Switch tussen de retro en remastered versie en wordt meegenomen in beide belevingen. Ontdek nieuwe spel varianten en Gallische geheimen.

JOUW HELDEN: Ontmoet al jouw favoriete helden zoals, Abraracourcix, Nestorix, Walhalla, Hoefnix en natuurlijk hele legioenen Romeinen en de grote Julius Ceaser

SUPER VEEL ACTIE: Ga de strijd aan met Romeinen, piraten en Vikingen! Vang ze, gooi ze in de lucht en mep ze in elkaar. Maak hierbij gebruik van tientallen combo’s voor de meest creatieve vecht actie.

 

Ook leuk om te weten!

Asterix & Obelix XXL 2 en XXL 3 voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch zijn de afgelopen twee jaar uitgekomen. Wist je dat er een leuk attractiepark is net voor Parijs waarin je in de wereld van Asterix en Obelix kunt stappen? Dat er maar liefst 38 strips zijn uitgekomen en dat er daarvan bijna 400 miljoen exemplaren zijn verkocht? Het grappige is dat de strips niet alleen in alle wereldtalen zijn vertaald, maar ook in verschillende dialecten. Zo kun je bijvoorbeeld Asterix-boeken lezen in het Fries, het Limburgs en zelfs in het Twents! En er zijn natuurlijk super leuke films over Asterix & Obelix gemaakt. Dit kun je allemaal lezen in ons blog.

Specificaties

Genre
Actie - Avontuur
Gesproken taal
Engels, Frans
Spelers
1
Pegi
7
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Ondertiteling
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans