Castaway Paradise: Het Verborgen Paradijs - Switch

Castaway Paradise: Het Verborgen Paradijs - Switch

Platform

Switch

Artikelomschrijving

Jouw avontuur begint wanneer je belandt op een tropisch eiland. Dit is jouw paradijs, jouw avontuur! Ervaar de vrijheid in Castaway Paradise: Het Verborgen Paradijs!

Je vaart over de oceaan wanneer een storm jouw schip raakt en je overboord gooit! Tussen het zeewier word je wakker op een strand en kijk je in de ogen van een vriendelijk dier. Misschien was de storm zo slecht nog niet. Jouw nieuwe leven begint op Castaway Paradise, creëer het paradijs van jouw dromen. De dorpsbewoners geven je graag advies en opdrachten, maar uiteindelijk is het jouw avontuur!

Leuke activiteiten - Breng je dagen door met leuke activiteiten, zoals het vangen van insecten en vissen. Probeer de grootste vis te vangen en maak je verzameling compleet!

Verse gewassen van eigen bodem - Ploeg de grond, plant de zaadjes en geef ze water. Je kunt je eiland ook versieren met prachtige bloemen en planten of laat fruitbomen groeien.

Kies jouw outfit - Eindeloze combinaties van outfits, hoeden, schoenen en andere kledingstukken. Laat jouw stijl zien of creëer een grappige outfit voor de lol!

Versier jouw eiland - Na de storm heeft het eiland wat renovatie nodig! Je kunt items uit veel verschillende themapakketten plaatsen en van het eiland je eigen paradijs maken!

Help de dorpsbewoners - Maak vrienden met de uitgesproken karakters en help ze met opdrachten. Ze zullen je belonen met geweldige cadeaus! Je kunt ook gewoon een praatje met ze maken om ze beter te leren kennen.

Ervaar de seizoenen en feestdagen - Het hele jaar door vinden er speciale evenementen en feestdagen plaats, zoals Kerstmis en Halloween. Ervaar de seizoenen op het eiland en versier jouw paradijs voor elk seizoen!

Specificaties

Genre
Simulatie
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Spaans, Japans