Cat Quest III - Switch

Cat Quest III - Switch

Platform

Switch
PS5
Beschikbaar op 08-08-2024

Artikelomschrijving

Begin een avontuur dat niet voor de poes is in Cat Quest III, het derde deel in de bekroonde Cat Quest-serie!

Speel als piratenpoes in deze 2,5D actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijke open piratenwereld, de Cataïben, een schiereiland dat wemelt van de pi-ratten die op zoek zijn naar de Noordster, een legendarische verloren schat. Samen met je trouwe spook bevaar je de Cataïben in je eigen schip! Maar pas op, want het is gevaarlijk op zee, en miauw-terij hangt boven het hoofd terwijl je wordt opgejaagd door de horde pi-ratten onder bevel van de piratenkoning...


De kattigste, schattigste actie-RPG is terug met een kleurrijk avontuur vol pluizig plezier! Duik in een prachtige wereld vol uiteenlopende kerkers en omgevingen, en duik in venijnige gevechten met een verbeterd vechtsysteem dat voorzien is van soepelere combo's en wapenwisselingen. Speel alleen of in lokale coöp!


Voor de eerste keer in de serie bevaar je de zee en strijd je in je eigen schip! Verken de wateren met je schip, leg naadloos aan op de kust en ga te poot verder om schatten te vinden in de poezelige piratenwereld van de Cataïben! Er zijn talloze schatten te vinden, waaronder nieuwe wapens zoals de donderpoes, kat-astrofale toverspreuken, miauw-sterlijke kostuums en meer!

 

Begin je eigen schattenjacht en vorm je eigen verhaal! Kies ervoor om de verste uithoeken van de Cataïben op je gemak te verkennen, of zeg ahoi tegen allerlei eigenaardige personages en help ze met hun queesten! De miauw-steriën van de Noordster gaan diep, en het is aan jou om de vele geheimen van de Cataïben te onderzoeken en onthullen. Jij bepaalt hoe dit verhaal met een staartje afloopt, dus licht het anker en begin je avontuur!

Specificaties

Genre
Actie, Avontuur
Gesproken taal
Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans, Koreaans, Chinees
Spelers
1 - 2
Pegi
7
Schermteksten
Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans, Koreaans, Chinees
Ondertiteling
Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans, Koreaans, Chinees