Dino Ranch: Ride to the Rescue - Switch

Dino Ranch: Ride to the Rescue - Switch

Platform

Switch

Artikelomschrijving

Ga op een dino-avontuur in de Dino Ranch: Ride to the Rescue de game gebaseerd op de geliefde animatieserie Dino Ranch!

De eitjes van de Dinomites zijn uit de broederij verdwenen en de rust van de Ranch staat op het spel! Help het dino-tastische trio Jon, Min en Miguel helpen om de gestolen eieren te zoeken en terug te brengen naar de Ranch. Maar pas op, de ondeugende Tinhorns kunnen iets te maken hebben met deze verdwijning...

Met hulp van de beste ranchers begin je aan een spannende reis met missies vol avontuur en nieuwe dinosauruseieren om uit te broeden! Spring met Jon, voed en verzorg Dinomites met Min. Bouw en repareer gereedschappen met Miguel om het mysterie van de gestolen eieren op te lossen!

Ontdek en speel
Race samen met Jon en Blitz terwijl hij razendsnel door de ranch en zijn omgeving zoeft. Neem deel aan dynamische minigames om de verloren eieren te vinden en je geweldige lassovaardigheden te laten zien!

Verzorg en broed
Stap in de cowboyschoenen van Min en Clover, de verzorgers van de broederij. Toon je liefde en zorg voor de schattige dinosaurussen terwijl je ze voedt en ervaar de pure vreugde van het uitbroeden van nieuw gevonden eieren.

Bouw en repareer
Elk groot avontuur vereist vindingrijkheid! Werk samen met Miguel om essentiële gereedschappen te bouwen en te repareren en obstakels te overwinnen met de explosieve Tango en haar kracht!

Specificaties

Genre
Avontuur
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Engels, Duits, Frans