Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Switch

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons  - Switch

Platform

Switch
PS4
PS5

Artikelomschrijving

De iconische beat ‘em up-franchise Double Dragon is terug met Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons!

Het is het jaar 199X en een nucleaire oorlog heeft New York City verwoest, waardoor de inwoners moeten vechten om te overleven terwijl rellen en misdaad de straten overspoelen. De stad is overgenomen door criminele bendes die de ruïnes terroriseren in hun strijd voor totale dominantie. De jonge Billy en Jimmy Lee kunnen deze omstandigheden niet langer verdragen en nemen het op zich om de bendes uit hun stad te verdrijven.

Ontdek het prille begin van de jonge Double Dragon- broers terwijl ze het opnemen tegen zowel nieuwe als bekende vijanden in dit alternatieve verhaal. In deze frisse roguelite is elke speelbeurt een nieuwe kans op nieuwe actie. Met een unieke en dynamische levelstructuur verandert de moeilijkheidsgraad van de missies die je aanneemt afhankelijk van de volgorde waarin je ze hebt geselecteerd. 

Speel als het klassieke duo Billy en Jimmy, wissel af met Marian en Oom Matin, of experimenteer met 9 extra vrij te spelen personages, elk met hun eigen speciale moves en unieke speelstijlen. Met lokale co-op voor 2 spelers wordt de actie verviervoudigd terwijl jij en een vriend de straten opruimen.

Kenmerken

  • Tag team actie - Kies twee vechters en wissel naadloos tussen hen, waardoor je kunt kiezen aan een enorme hoeveelheid aan strategieën voor offensieve en defensieve moves en natuurlijk verwoestende combo's
  • Lokale co-op - Kies een vriend en ruim samen de straten van de stad op in de lokale co-op modus die maximaal twee spelers ondersteunt.
  • Beat 'em up met roguelite elementen - Ervaar eindeloze speelmogelijkheden met een dynamische missieselectie; de volgorde waarin je je missie kiest, heeft invloed op de missielengte, het aantal vijanden en de algehele moeilijkheidsgraad. Kies waar je beter van wordt met willekeurig te kopen upgrades voor je personages aan het einde van elke missie, of bewaar je geld om je vechters tijdens de missie nieuw leven in te blazen.
  • 13 unieke speelbare persoanges - Begin de strijd met Billy, Jimmy, Marian en Oom Matin. Verdien onderweg muntjes om een divers rooster van 9 andere personages vrij te spelen, elk met hun eigen speelstijl en sterke punten. Kies strategisch je vechtduo door rekening te houden met de sterke en zwakke punten van elk personage.
  • Geef jouw ervaring vorm en verdien beloningen - Pas de moeilijkheidsgraad van het spel aan om het aantal verdiende tokens per sessie te beïnvloeden en gebruik die tokens om content uit de Token Shop vrij te spelen, waaronder personages, tips en meer. Modifier kan worden gebruikt om permadeath of zelfs infinite modus te betreden.

Deze editie bevat:

  • Double Dragon Gaiden Poster met art door David Liu
  • Double Dragon Gaiden Character Sticker Sheet

Specificaties

Genre
Arcade, Fighting
Gesproken taal
Engels
Spelers
1-2
Pegi
12
Schermteksten
Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans