Everdream Valley - Switch

Everdream Valley - Switch

Platform

Switch
Beschikbaar op 19-07-2024

Artikelomschrijving

 

School is voorbij en jij brengt de zomer door in Everdream Valley op de ongewone boerderij van je grootouders. Elke dag is een belevenis met wilde beesten, avontuur en een beetje magie. Ga terug in de tijd, toen alles nog onschuldig was en werk, verantwoordelijkheden en relaties wel het laatste was waar je aan dacht.

Dit boerderijtje heeft veel aandacht nodig. Er zijn allerlei soorten groenten en fruit die moeten groeien en een grote verzameling dieren die je moet verzorgen. Bescherm je gewassen, houd je dieren tevreden en verzamel de middelen om je boerderij te repareren en uit te breiden. Verken de open wereld en graaf diep om te ontdekken waarom je 's nachts magische dromen hebt.

In Everdream Valley verstoren maar weinig mensen de rust, waardoor dieren het hier goed hebben. Varkens, koeien, kippen, eenden, geiten, alpaca's, paarden, everzwijnen, eksters, bevers, bizons, ganzen, herten, kikkers, kevers, vlinders, libellen, muizen, slakken, naaktslakken, vissen en meer! Elk dier heeft een unieke invloed op je boerderij.

Je hond is altijd bij je. Kies uit 10 verschillende rassen en train ze om je te helpen bij het hoeden, opsporen, schat zoeken en meer. Er is ook een kat. Wees lief en misschien doet hij dan ook wel iets voor jou. Maar dat moet hij zelf weten.

 

  • Breng leven en charme terug naar de boerderij: deze kleine woning heeft veel aandacht nodig.
  • Een verscheidenheid aan groenten en fruit om te kweken en een uitgebreide collectie dieren om groot te brengen.
  • Bescherm je gewassen, houd je dieren tevreden en verzamel de middelen om je boerderij te repareren en uit te breiden.
  • Verken de open wereld en zoek uit wat jou 's nachts deze magische dromen bezorgt.
  • Kies uit 10 verschillende rassen en train ze om te helpen bij het hoeden, volgen, schatten vinden en meer. Er zijn ook katten.

 

 

Specificaties

Genre
Avontuur, Casual
Spelers
1-2
Pegi
3
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Chinees, Japans, Koreaans, Pools, Chinees
Ondertiteling
Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Chinees, Japans, Koreaans, Pools, Chinees