GRIP: Combat Racing Switch

Kies je platform

Switch
PS4
PC
Op voorraad
€ 39,99
Zet op mijn verlanglijstje
Speel online en offline of op de bank in 2-speler splitscreen!
Genre:Racen
Aantal spelers:1-2

Video

Korte omschrijving

Met GRIP: Combat Racing voor Nintendo Switch is combat racing terug! Geïnspireerd op de Rollcage games van vroeger brengt GRIP een ware hommage aan het explosieve plezier van combat racen.

Uitgebreide artikelomschrijving

Ga in GRIP: Combat Racing de strijd aan en ervaar de meest competitieve races ooit. Race offline en online in diverse game modi. De actie vindt plaats in futuristische omgevingen op verschillende planeten.

De banden van de auto’s zijn erg groot en bedoelt om te racen, race over de grond, de muren en zelfs het plafond! Bovendien kan je de auto waarin je gaat racen helemaal zelf personaliseren. Kies zelf de kleuren, stickers en onderdelen uit. Zo is jouw wagen uniek in de wereld van GRIP!

Combat racen op zijn kop!
Voer verbazingwekkende stunts uit tijdens het racen, gebruik je race omgeving in jouw voordeel en maak gebruik van allerlei wapens om ervoor te zorgen dat jij op de eerste plaats komt in de race. Je banden kunnen overal op rijden, zelfs als de auto op z’n kop terecht komt!

Kenmerken GRIP voor Nintendo Switch:

  • Intens racen: De snelheid gaat wel tot 1000 km p/u waarmee je op vloeren, muren en het plafond kan rijden. Door het design van de GRIP auto’s kan je op beide kanten rijden. Dus als je op z’n kop terecht komt betekent dat niet langer meer game over.
  • Geweldige pick-ups: Maak gebruik van een uitgebreid aanbod van power-ups en wapens om zo een voorsprong te krijgen op je tegenstanders. Het aanbod varieert van raketten en geweren tot schilden en turbo’s. Het plan is om een uitgebreide reeks van pick-ups te bieden.
  • Exotische planeten: Race op verschillende soorten planeten, van extreme koude werelden, alien jungles tot uitgestrekte onaardse steden. Verwoesten is de manier om te winnen, laat je omgeving crashen op je tegenstanders, of verlies de aanhang door een alternatieve route te kiezen.
  • Badass Rides: Kies uit een selectie van gepantserde auto’s die zijn gemaakt door fabrikanten uit de hele Melkweg. Elke auto heeft verschillende specificaties – sommige snel en wendbaar, andere ruw en zwaar gepantserd.
  • Bangin' Tunes: Race op de soundtrack van verschillende (Drum n Bass) artiesten.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01