Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition - Switch

Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition - Switch

Platform

Switch
PS5

Artikelomschrijving

Denk jij dat je jouw buren kunt vertrouwen?

Hello Neighbor 2 is een vervolg op de hit Hello Neighbor, waarin je het huis van je buurman binnensluipt en uitzoekt wat hij in de kelder verbergt. Deel 2 gaat een stuk verder, waarin je als journalist moorden en mysterieuze verdwijningen onderzoekt in het op het eerste oog rustig uitziende stadje: Raven Brooks.

Hello Neighbor 2 is een stealth horror game over het opgraven van geheimen van je griezelige buurman. Stel je voor dat het hele stadje met alle huizen en AI-bewoners jouw speeltuin is. Oh, en er is iets vreemds aan de inwoners van Raven Brooks, maar je kunt je vinger er niet helemaal opleggen. Je denkt dus slim na, plant je intrede en zoekt naar aanwijzingen achter de gesloten gordijnen van deze bijzondere gemeenschap.

Om Hello Neighbor 2 te spelen moet je door de straten van de Raven Brooks struinen en het leven van de AI-personages bestuderen, door bijvoorbeeld door de ramen te gluren om aanwijzingen te vinden. Het voelt als een onderzoeksjournalistensimulator. Wat ligt er op de zolder van de buurman die dode dieren opzet? Waarom gaat die ene meneer met snor elke avond naar het pretpark? Welke geheimen heeft de werkkamer van de burgemeester? Dit is slechts een kleine greep van vragen die je jezelf kunt stellen.

De beste tactische zet is echter om rond te sluipen, de NPC's te slim af te zijn en zo hun geheimen te leren kennen en een echte scoop te krijgen, die het grote mysterie dat in Raven Brooks verborgen ligt, zal onthullen. De twist is dat elk personage in Hello Neighbor 2 wordt aangedreven door een neuraal netwerk AI, dat leert van de spelers. Via dit systeem zullen ze er op slimme wijze alles aan doen om hun gesloten community en haar geheimen te beschermen.

Trek jij de beerput open? Ga jij de zaak van de Buren oplossen omdat niemand anders dat durft? Ben jij degene die de Buurman te slim af is en ontdekt wat hij verbergt?


Inhoud Deluxe Edition:

  • Hello-copter DLC
  • Late Fees DLC
  • Back to School DLC


Hello-copter DLC

Verken Raven Brooks op een geheel nieuwe manier - vanuit de lucht! Neem een vlucht met de Hello-copter, een op afstand bestuurbare vliegende drone uitgerust met een camera en grijphaak; ontdek nieuwe oplossingen voor oude puzzels en ervaar voorheen onbereikbare hoogten!

Late Fees DLC

Heb je de geruchten gehoord over de Raven Brooks Bibliotheek? Ze zeggen dat de bibliothecaris daar niemand binnenlaat in de beperkte afdeling. Zou een van de boeken daar de antwoorden kunnen bevatten op een van de bizarre mysteries van de stad?

Back to School DLC

Lang vergeten geruchten over vermiste kinderen in het verlaten schoolgebouw duiken weer op, maar de enige die er nog is, is de chagrijnige oude conciërge en zijn gemene waakhonden! Hij moet iets verbergen, en het is aan jou om dat te onderzoeken. Maar wees voorzichtig... inbreken in de school zal niet gemakkelijk zijn en de conciërge houdt niet van indringers!

 

  • Raven Brooks en al haar mysteries zijn nu van jou om te verkennen! Doorkruis de stad, al haar huizen en AI-gestuurde inwoners zijn nu onderdeel van jouw speeltuin.
  • Het voelt als een onderzoeksjournalistensimulator - sluip rond en ontdek de geheimen van je buren.
  • Het is aan jou om de duistere geheimen die in Raven Brooks verborgen liggen te ontrafelen!

Specificaties

Genre
Actie
Gesproken taal
Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans
Spelers
1
Pegi
7