Horse Club Adventures 2: Hazelwood Stories - Switch

Horse Club Adventures 2: Hazelwood Stories - Switch

Platform

Switch
PS4
PS5

Artikelomschrijving

Horse Club™ Adventures 2 - Hazelwood Stories bevat talrijke opdrachten en mysteries die in de manege moeten worden opgelost. Vertrouwde omgevingen en personages keren terug, nu bijgewerkt voor een meer levendige look en feel. Een nieuwe toevoeging aan de franchise is het gedetailleerde buurdorp Hazelwood, waarin nieuwe en spannende missies zoals een fotowedstrijd op paardenfans wachten. Spelers zullen worden aangemoedigd om hun vaardigheden te paard te demonstreren in een verscheidenheid aan paardrijddisciplines en wedstrijden,

waaronder Western rijden, dressuur en springen. Nieuwe toevoegingen maken het spel spannender voor spelers, waaronder een ontmoeting met een hond waarmee ze bevriend kunnen raken en die later een trouwe metgezel aan hun zijde wordt.


Spelers kunnen hun eigen spelfiguur en hun paarden aanpassen aan hun eigen individuele stijl. Deze unieke looks kunnen worden vastgelegd en opgeslagen voor het nageslacht, met een screenshotmodus die filters en andere beeldbewerkingsopties biedt om de weg vrij te maken voor een perfecte opname.

Specificaties

Genre
Simulatie
Gesproken taal
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans
Spelers
1-4
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans