Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao: Limited Edition - Switch

Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao: Limited Edition - Switch

Platform

Switch
PS5
PS4

Edition

Limited Edition
Collector's Edition
Beschikbaar op 17-10-2024
  • Authentiek aan het stripboek
  • Ontdek het spannende avontuur van de bekende verslaggever!
  • Een mix van adventure en onderzoek!

Artikelomschrijving

Volg Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie in Kuifje: De Sigaren van de Farao, één van hun beroemdste avonturen.
Kuifje en zijn trouwe maatje Bobbie beleven buitengewone avonturen... Na een ontmoeting met professor Sarcofaag tijdens een cruise over de Middellandse Zee, gaat de beroemde verslaggever op zoek naar het graf van de farao Kih-Oskh.

Wat zijn de duistere geheimen die in de tombe verborgen zijn? Van Egypte tot India, via Arabië… Er ontvouwt zich een plot over een gigantisch drugshandelnetwerk in het oosten.

Authentiek aan het stripboek
Rijk aan elk aspect van het Kuifje-universum en met een verhaal vol plotwendingen die deel uitmaken van Hergé's grote creatieve nalatenschap. Dit authentieke avontuur dompelt je onder in het hart van het mysterieuze Egypte en andere landen van oneindige schoonheid. "Cigars of the Pharaoh", is het vierde avontuur in de serie bekend als “De avonturen van Kuifje."

Ontdek meerdere soorten manieren om te spelen
Een unieke mix van innovatieve gameplay die de beste elementen van adventure en onderzoeksgames combineert. Ervaar hoe het is om een onderzoeksverslaggever te zijn. Infiltreer en vindt aanwijzingen om puzzels op te lossen!

Zoek- of sluipelementen, vliegtuig- en autoachtervolgingen, spannende onderzoeksdialogen... Ontdek het spannende avontuur van de bekende verslaggever!

Kuifje door de jaren heen
Kuifje, of beter gezegd “De avonturen van Kuifje” is een stripboekenreeks die begon in 1929 en werd getekend door de Belgische striptekenaar Georges Prosper Remi, maar de boeken werden uitbracht onder zijn pseudoniem Hergé. Internationaal staat de reeks bekend onder “The Adventures of Tintin” vanaf heden zal de uniforme merknaam Tintin Reporter zijn. Met maar liefst 24 stripboeken, een animatieserie, een live-actionfilm en een lange geschiedenis is Kuifje een begrip dat wereldwijd bij iedereen bekend staat.

Specificaties

Genre
Avontuur
Gesproken taal
Engels, Duits, Frans, Spaans
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Engels, Duits, Frans, Spaans
Ondertiteling
Geen ondertiteling aanwezig