My Universe: Pets Edition - Switch

My Universe: Pets Edition - Switch

Platform

Switch

Artikelomschrijving

In My Universe: Pets Edition verzorg, voed en knuffel je puppy's of kittens, net als in het echt!

My Universe: Puppies en Kittens:

Of je nu een honden- of een kattenmens bent, je nieuwe vrolijke dierenvrienden verlangen naar jouw liefde. Maak een keuze uit een van de 20 verschillende rassen en word het nieuwe baasje!

Help je viervoeters te groeien met de juiste zorg en training en zorg dat ze goed opgevoede huisdieren worden. Vergeet niet om ze regelmatig te knuffelen en vooral veel met ze te spelen. Zorg dat ze zullen kwispelen en spinnen van geluk!

Elk dier is uniek en heeft zijn eigen persoonlijkheid - Let op de specifieke behoeften van je huisdieren en zij zullen het teruggeven door de meest loyale vrienden te worden.

Train je huisdier - Je kunt je huisdier zelfs trucjes leren en ze trainen om mee te doen aan wedstrijden om beloningen en nieuwe accessoires vrij te spelen.

Neem deel aan verschillende activiteiten - Verken je buurt, de weide en het hondenpark of bezoek de winkel om nieuwe items te kopen.


In My Universe: Pet Clinic Cats & Dogs:

Ontdek het beroep van dierenarts en help katten en honden die jou nodig hebben. Een blessure, koorts, een dier dat weigert te eten: het is aan jou om te handelen! Let goed op tijdens het medisch onderzoek, bepaal welke zorg jouw viervoeters nodig hebben en zorg voor hun persoonlijk welzijn door middel van tientallen activiteiten.

Specificaties

Genre
Simulatie
Gesproken taal
Geen gesproken tekst aanwezig
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans