Oddworld: Munch's Oddysee - Switch

Oddworld: Munch's Oddysee - Switch

Platform

Switch

Artikelomschrijving

Hoe zou je je voelen als je je been brak in een Scrab-valstrik, als je werd ontvoerd door zielloze wetenschappers, een buitenaards apparaat in je schedel is geïmplanteerd en ontdekte dat jouw ras met uitsterving werd bedreigd? Maak kennis met Munch, held van de vreemdste Oddysee van allemaal. Zijn verhaal staat op het punt te veranderen…

Het is aan jou om Munch te helpen bij het redden van mede-testwezens. Deze beestjes zullen Munch voor altijd trouw blijven en op hun beurt zijn ontsnapping mogelijk maken. Eenmaal vrij zal Munch samenwerken met Abe en samen worden ze geleid door de wijsheid van de Almachtige Rozijn. Ze komen te weten hoe ze hun doelen kunnen bereiken, maar dan zullen ze wel moeten leren om samen te werken. Voor Munch is het zijn droom om de uitsterving van zijn soort tegen te gaan. Voor Abe is het om zijn Mudokon-maatjes te redden.

Met speciale krachten, coole power-ups en andere speciale vaardigheden om de Vykkers een koekje van eigen deeg te geven, zullen Abe en Munch de laatste Gabbit-eieren op Oddworld moeten bemachtigen, welke zit verpakt in een blik Gabbiar. Moge Odd je helpen!

Kenmerken:

  • Switch tussen Munch en Abe en verken de gebieden van Oddworld
  • Gebruik unieke vaardigheden en helderziende krachten om de anderen het vuile werk te laten doen
  • Vergeet niet frisdrank te drinken om je verborgen kracht los te laten
  • Ontmoet tientallen alienrassen die niet allemaal even snugger zijn en werk samen aan één doel

Specificaties

Genre
Platform, Puzzel
Gesproken taal
Engels, Frans, Duits
Spelers
1
Pegi
12
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Ondertiteling
Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans