Paleo Pines: The Dino Valley - Switch

Paleo Pines: The Dino Valley - Switch

Platform

Switch

Artikelomschrijving

Paleo Pines: The Dino Valley

Welkom bij Paleo Pines, een pleziervolle eiland dat bekend staat om zijn vriendelijke dinosaurussen, eigenzinnige stedelingen en mysterieuze verleden. Hier nam de evolutie een andere weg en creëerde een wereld waarin mensen en dinosaurussen in harmonie samenleven!

Ga op pad met je dino-metgezel, Lucky, om de geheimen van het eiland te ontdekken en nieuwe dinosaurussen te ontdekken. Je aankomst op het eiland wordt met vriendelijke nieuwsgierigheid ontvangen door de lokale stedelingen die je zullen helpen bij je zoektocht (en je misschien meer werk te doen geven!). Bouw samen met Lucky een bloeiende ranch, help lokale dorpelingen, sluit vriendschap met schattige dinosaurussen en ontdek de verloren geschiedenis van het eiland om je gezellige dino-heiligdom te bouwen.

De retaileditie van Paleo Pines bevat een digitaal kunstboek.

Kenmerken

  • Dino Quest Adventure - Ga met Lucky mee op een missie om de vermiste Parasaurolophus te vinden en de geheimen van het eiland te ontdekken.
  • Cozy Dino Sanctuary - Bouw een thuisbasis, verbouw gewassen en schakel je dino-vrienden in om een overvloedige oogst te produceren.
  • Ontdek en bevriend met dinosaurussen - Charme en voed een verzameling brutale dinosaurussen in het wild om je vrienden en helpers te worden.
  • Betoverende landschappen - Verken weelderige landschappen met unieke charme, verzamelobjecten en dino's die achter elke hoek op de loer liggen.
  • Charmante gemeenschap - Ontmoet eigenzinnige stedelingen met hun eigen verhalen, zoektochten en waardevolle kennis om te delen.

Specificaties

Genre
Avontuur, Casual, RPG, Simulatie
Gesproken taal
Geen gesproken taal aanwezig
Spelers
1
Pegi
3
Schermteksten
Engels, Frans, Duits, Spaans
Ondertiteling
Geen ondertiteling aanwezig