Rune Factory V - Switch

Rune Factory V - Switch

Platform

Switch

Artikelomschrijving

Beleef een groots avontuur in Rune Factory V! Ontdek een spannende combinatie van farming en RPG-gevechten.

In het slaperige grensstadje Rigbarth in het Norad Koningkrijk vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats die invloed hebben op de runen die de balans tussen mens en natuur bepalen ...

Als de nieuwste ranger van de vredesorganisatie SEED, bescherm je het grensstadje door ruige monsters op te pakken met je officiële SEED-spreukzegel. Als je niet op missie bent, werk je samen met de inwoners van Rigbarth om de stad te helpen opbloeien door middel van farming, festivals en vriendschappen!

Als het evenwicht tussen vrede en oorlog wordt verstoort is het tijd om jezelf te bewijzen! Ga samen met de inwoners van de stad op een groots avontuur om het mysterie van het land te ontrafelen en omarm je innerlijke kracht om de chaos te stoppen.

Snelle actie-RPG-gevechten

Trek de uitgestrekte, levendige wildernis in met je vrienden uit Rigbarth aan je zijde om krachtige en stijlvolle link-aanvallen vrij te spelen die teamwork en strategie aanmoedigen.

Fantasy-landbouw tot nieuwe hoogten gebracht

Tem monsters die helpen om het werk op de boerderij te verlichten terwijl je een grote verscheidenheid aan gewassen verbouwt op de ruggen van draken!

Ontspan in je nieuwe huis

Neem de tijd en geniet van het rustige stadsleven. Doe mee aan kook-, knutsel- en viswedstrijden of nodig je geliefde uit om samen naar de sterren te kijken tijdens een van de vele seizoensfestivals in Rigbarth.

Vind jouw ‘soulmate’

Sluit vriendschappen en leer de huwelijkskandidaten van Rigbarth kennen door hun unieke verhaallijn te voltooien. Word verliefd, stel die ene vraag en begin zelfs een gezin!

Specificaties

Genre
RPG
Gesproken taal
Engels, Frans, Duits
Spelers
1
Pegi
12
Schermteksten
Engels, Frans, Duits
Ondertiteling
Geen ondertiteling aanwezig