Atari Vault

Op voorraad
€ 9,99
Zet op mijn verlanglijstje
Platform:PC / Mac

Korte omschrijving

Uitgebreide artikelomschrijving

Herbeleef de Golden Age van Gaming met 100 van de meest populaire, iconische games uit de jaren ‘70 en ‘80. Nu met de online multiplayer mogelijkheiden, deze uitgebreide catalogus bevat klassieke Atari®-titels zoals Asteroids®, Centipede®, Missile Command® en nog veel meer, gecombineerd met intuïtieve nieuwe bedieningselementen die zijn ontworpen om die oude gevoelens van nostalgie te doen herleven!

De gloednieuwe toevoegingen van online en lokale multiplayer, samen met Steam Leaderboards, stellen je in staat om vrienden uit te dagen en te concurreren met spelers van over de hele wereld.
Daarnaast is er ook ondersteuning voor de Steam Controller voor over ongekende precisiecontroles. Atari® Vault is de ultieme verzameling klassieke Atari-titels en biedt gegarandeerd urenlang speelplezier!

Kenmerken:
100 Classic Atari 2600 en Arcade Games - Speel baanbrekende Atari-titels, waaronder Asteroids, Centipede, Missile Command, Tempest, Warlords en nog veel meer!
Online en lokale multiplayer- en Steam leaderboards - Vecht voor de allereerste keer online voor arcade heerschappij of thuis en vergelijk je hoogste scores met spelers van over de hele wereld.
Ondersteuning van de Steam controller - Ervaar een nieuw bedieningsniveau bij het spelen van je favoriete games.
Gloednieuwe gebruikersinterface - Nieuwe gebruikersinterface ontworpen om de beste klassieke arcade-ervaring te creëren.
Originele ontwerp en artwork van de arcadekast - Herleef de gloriedagen met periodegevoelige kast- en dooskunst.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01