RollerCoaster Tycoon 3: Platinum

Op voorraad
€ 9,99
Zet op mijn verlanglijstje
Platform:PC / Mac

Korte omschrijving

Uitgebreide artikelomschrijving

RollerCoaster Tycoon 3: Platinum combineert de opwinding van achtbanen met het plezier van een strategiesim. RCT3 Platinum combineert het plezier van de achtbanen in een amusementspark van RollerCoaster Tycoon 3 met inbegrepen uitbreidingspakketten Soaked! en Wild! Geniet nu van meer opties dan ooit. Bouw je eigen waterbaan of ontwerp jouw eigen safari met echte dieren. Bekijk de gasten hun reactie op jouw ultieme pretpark!

Kenmerken:
Pak een plaats op de voorste rang voor de rit van je leven met de mond open laten vallende Coaster Cam.
Zie elk detail in verbazingwekkend 3D met volledig beheersbare parkcamera's.
Biedt het hoofd aan veranderende weerpatronen en geniet van het schitterende uitzicht, zonsondergang, maanlicht en meer.
Beleef de nieuwste en meest extreme achtbanen en hartversnellende ritten! Beleef elke rilling in je ruggengraat door de details dankzij indrukwekkend 3D met volledig beheersbare camera's.
Pas achtergronden, ritten, vuurwerkshows en laserlichtshows aan met jouw eigen muziek.
Creëer jouw eigen gasten en groepen met de Peep Designer en bekijk hun reacties op de ritten die jij creëert! Maak ze nat en bekijk hun reacties! Stuur ze in de wilde safari en laat ze de dieren aaien!
Ontwerp beestachtige ontmoetingen en wilde safari's! Overwin 12 Wild! scenario's en ervaar coole oerwouden en pre-historische ontwerpthema's.
Speel door tientallen scenario's in drie moeilijkheidsgraden of bouw zonder limieten in de Zandbakmodus.
Creëer wonderen met vuurwerk en laserlichten met de RollerCoaster Tycoon® 3 MixMaster.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01