RollerCoaster Tycoon Mega Pack

Op voorraad
€ 14,99
Zet op mijn verlanglijstje
De spellen zijn ook te spelen op de nieuwere Windows-versies waaronder Windows 10!
Genre:Simulatie
Gesproken taal:Geen gesproken tekst aanwezig
Interface:Engels, Duits, Frans
Ondertiteling:Geen ondertiteling aanwezig
Aantal spelers:1

Video

Windows specificaties

Besturingssysteem Windows 2000/XP (minimaal) werkt ook op Windows 7, 8 en 10
Processor Pentium III 733 Mhz. of vergelijkbaar
RAM-Geheugen 400 MB
Vrije ruimte 5 GB
Videokaart ATI Radeon of GeForce 2 32MB of hoger
Netwerkverbinding vereist Ja

Korte omschrijving

Eindelijk is het zo ver! Alle originele RollerCoaster-games met uitbreidingen in één unieke bundel: RollerCoaster Tycoon Mega Pack! Alle games zijn geoptimaliseerd zodat deze werken met nieuwere versies van Windows.

Uitgebreide artikelomschrijving

In RollerCoaster Tycoon® Mega Pack vind je drie originele spellen met bij ieder spel twee uitbreidingen:
Alle games zijn geoptimaliseerd zodat deze ook werken met de computers van nu.

 • RollerCoaster Tycoon®
  • Added Attractions
  • Loopie Landscapes
 • RollerCoaster Tycoon® 2
  • Wacky Worlds
  • Time Twister
 • RollerCoaster Tycoon® 3
  • Soaked! 
  • Wild! 

Het spel RollerCoaster Tycoon® draait om het bouwen en managen van pretparken. Denk hierbij aan het zelf bedenken en bouwen van achtbanen, het plaatsen van andere attracties, het aankleden van een park en het zorgen voor een doordachte looproute om bezoekers enthousiast te maken en zoveel mogelijk geld te verdienen. Gaan attracties stuk? Zorg ervoor dat de technici de attractie weer repareren. Geven je klanten over na een heftig ritje in de achtbaan? Laat jouw schoonmakers het weer opruimen.

RollerCoaster Tycoon®, Added Attractions & Loopie Landscapes:
In het eerste spel van de RollerCoaster-reeks begin je met vijf scenario's die direct speelbaar zijn. Ieder scenario heeft een doel dat je moet voltooien. Is dit gelukt? Dan speel je een volgend scenario vrij tot je het Mega Park - waar je alle attracties kunt bouwen - hebt vrijgespeeld. In de eerste uitbreidingsset Added Attractions zijn nieuwe attracties, objecten en dertig nieuwe scenario's beschikbaar. In de tweede uitbreiding zijn wederom nieuwe attracties, objecten en scenario's beschikbaar en zijn er nieuwe doelen opgesteld. Ook is de toegang tot alle parken gratis maar moeten de bezoekers betalen voor de attracties.

RollerCoaster Tycoon® 2, Wacky Worlds & Time Twister:
In het tweede spel van de RollerCoaster-reeks zijn de 26 scenario's direct te spelen. Ook is het mogelijk om zelf scenario's te creëeren met de Scenario Editor. De scenario's zijn opgedeeld in vijf categorieën: Beginnersparken, Uitdagende parken, Expertparken, Six Flags-parken en Bouw je eigen Six Flags. De eerste uitbreiding Wacky Worlds is gebaseerd op de zeven werelddelen. Je krijgt verschillende attracties, decoraties en scenario's in dit thema. De tweede uitbreiding Time Twister is gebaseerd op de toekomst en geschiedenis. Ook hierbij worden nieuwe attracties, decoraties en scenario's toegevoegd in het thema en is het mogelijk om, als het gehele park gevuld is, een tweede park te maken.

RollerCoaster Tycoon® 3, Soaked! & Wild!:
In het derde spel in de RollerCoaster-reeks is een groot verschil te zien met de eerste twee spellen: het gehele spel is in 3D! Ook is het in deze editie mogelijk om de speelmodus Zandbak te selecteren; een modus waarin je onbeperkt geld hebt en dus het pretpark van je dromen kunt bouwen. In de carrièremodus kun je ieder park in drie verschillende niveau's spelen: beginner, ondernemer en tycoon. Hoe meer levels er worden voltooid, hoe meer parken er beschikbaar komen. In de eerste uitbreiding Soaked! kan je het pretpark vullen met zwembaden en waterattracties en is het mogelijk om de achtbanen onder de grond te laten lopen. De tweede uitbreiding Wild! laat je dieren toevoegen waarmee je onder andere dierenshows kunt organiseren en bezoekers op de rug van een olifant kunt laten rijden.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01