RollerCoaster Tycoon World

Op voorraad
€ 14,99
Zet op mijn verlanglijstje
De ontwikkelaars van RCTW zitten niet stil en updaten de game continu. Lees in ons blog de ontwikkelingen per update.
Genre:Simulatie
Gesproken taal:Geen gesproken tekst aanwezig
Interface:Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Braziliaans-Portugees
Ondertiteling:Geen ondertiteling aanwezig
Aantal spelers:1

Video

Windows specificaties

Besturingssysteem Windows 7 64-bit (of hoger)
Processor Intel 2.3 Ghz Core i5 - AMD of gelijk
RAM-Geheugen 4 GB
Vrije ruimte 10 GB
Videokaart GeForce GTX 460 or AMD of gelijk
DirectX 11
Netwerkverbinding vereist Ja

Korte omschrijving

RollerCoaster Tycoon World™ is het nieuwste deel in de legendarische RollerCoaster-franchise. RollerCoaster Tycoon World is een pretparksimulatiespel en bevat alle nieuwe denkbare elementen om grootse en spectaculaire achtbanen, attracties en complete parken in 3D te bouwen. Spelers kunnen hun bouwwerken en ontwerpen delen met andere spelers. Jouw pretpark kan wel eens het pretpark van New York worden.

Uitgebreide artikelomschrijving

RollerCoaster Tycoon World™ is het nieuwste deel in de legendarische RCT-franchise. Het, van de nieuwe generatie, spel is een pretparksimulatie- en bouwspel in één. RollerCoaster Tycoon World bevat vele nieuwe features en alle favoriete features van de fans die de game zo populair maakte. Denk aan prachtige 3D-omgevingen vol spannende achtbanen, opwindende attracties, enthousiaste bezoekers, door gebruikers gegenereerde content, de nieuwste social media functies en nog veel meer. Fans mogen deze game niet missen.Roller

KENMERKEN

 • Nieuwe krachtige 3D-engine. 
 • Vrije plaatsing van voorwerpen: bedien en plaats elk voorwerp in het spel waar je maar wilt op de kaart en in welke hoek dan ook. De spelers kunnen gebruik maken van de nieuwe engine en bouwen door te slepen en te klikken of bouwen in de ‘oude’ stijl.
 • Mooie ronde paden, bochten en loopings, geen probleem: selecteer je unieke type pad uit een aantal breedten, stijlen en vormen. Je kunt ze recht maken of in vrijwel iedere hoek of ronding bouwen.
 • Vernieuwende 3D- ontwerpeditor: maak de coolste en wildste achtbanen die je je maar kunt voorstellen met de beste ontwerpeditor ooit! Uniek is dat je iedere rollercoaster volledig kunt bewerken in 3D en zo elke wenselijke vorm maken.
 • Terrein en park compleet vrij te ontwerpen: bouw geweldige attracties en verander het terrein van je park in volledig 3D met de 3D terreineditor, maak gebruik van water of duizenden gameobjecten om jouw themapark uniek te maken
 • Uitgebreide keuze aan gameobjecten: entertain je parkbezoekers met heel veel verschillende typen achtbanen en attracties in een oogstrelende resolutie. Kies uit kant-en-klare attracties en achtbanen, omgevingsvoorwerpen, winkels, parkverfraaiingen en nog veel meer.
 • Door gebruikers gegenereerde content: voor de allereerste keer kun je items maken zoals je eigen omgevingsspullen en mensen, in een willekeurig 3D-bewerkingsprogramma dat werkt met Unity, en ze vervolgens importeren in het spel zodat iedereen ze kan gebruiken!
 • Meerdere kaarten en thema's: kies uit verschillende omgevingen en pretparkopties om elke kaart uniek te maken.

Volledig gerealiseerde simulatie van de nieuwe generatie:

 • Gedetailleerde hulpmiddelen voor pretparkbeheer: leid een succesvol pretpark met de prachtig samengestelde gebruikersinterface met eenvoudige toegang tot al je hulpmiddelen voor het beheer van het park. Van de parkfinanciën tot de gedachten van je bezoekers, alles is binnen handbereik. Dat is inclusief nieuwe functies, zoals hittekaarten en tips!
 • Meerdere speltypen: speel zoals je wilt in het speltype Sandbox, of voltooi diverse uitdagingen en missies in de speltypen Scenario en Campagne.
 • Responsieve omgevingen + bezoekers: maak themazones in je park! Plaats attracties en voorwerpen met verschillende thema's om je klassering te beïnvloeden en bepaalde mensen aan te trekken, om zo de gameplay dynamisch aan te passen.
 • Geavanceerde realistische berekeningen: de achtbanen in RCTW maken gebruik van een complexere natuurkundige simulatie dan de vorige spellen in de franchise. Deze simulatie maakt geweldige ontwerpen en een levensechte attractie-ervaring mogelijk. Bouw een achtbaan die perfect in het spoor blijft of juist rampzalig blijkt te zijn. Maar pas op want anders ontspoort je achtbaan nog!
 • Rij in elke achtbaan: stap in het voorste karretje van een achtbaan en maak een ritje in je eigen creatie!
 • Vernieuwende services: beheer de medische, reinigings-, entertainment- en mechanische behoeften van je park met het opnieuw ontworpen, eenvoudige maar toch heel krachtige servicessysteem.

Eigen deel- en sociale functies:

 • Integratie met social media: deel al je coole creaties en ontwerpen met je vrienden rechtstreeks vanuit het spel!
 • Vrije camera's: maak een filmpje vanuit alle hoeken; bewerk je park boven, onder of naast een attractie. Geef je de voorkeur aan een isometrisch overzicht, geen probleem.
 • Vriendenlijsten en statistieken vergelijken: bekijk vanuit je eigen spel waar je Steam- en Social vrienden mee bezig zijn in hun spellen! Je kunt heel eenvoudig zien wat de nieuwste achtbaan is van iemand of wanneer je vrienden hun parken voor het laatst hebben bewerkt.
 • Bezoek een vriend: bekijk met één klik het park van een vriend! Chat met ze en geef ze suggesties over wat ze moeten doen als je er toch bent.
 • Eigen ondersteuning voor Steam Workshop: de eigen ondersteuning voor Steam Workshop is geïntegreerd in het spel! De interface is vereenvoudigd en gecentraliseerd om het makkelijk te maken voor iedereen, van casual speler tot hardcore gamer. Aangepaste omgevingen, ontwerpen van achtbanen, parken en meer zijn eenvoudig toegankelijk en kunnen makkelijk worden gedeeld vanuit het spel. De door gebruikers gegenereerde content is ontworpen om toegankelijk en gebruikersvriendelijk voor iedereen te zijn.

RollerCoaster Tycoon World maakt o.a. gebruik van vernieuwende User Generated Content waardoor de game zich de komende jaren blijft ontwikkelen, zonder dat de speler daar voor hoeft te betalen. 

Heb je de game gekocht en een vraag? Stuur deze dan naar customersupport@atari.com.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01