LEGO Dimensions Starter Pack PS3

Op voorraad
€ 28,99
Zet op mijn verlanglijstje
Bouw je LEGO-figuren, zet ze op de Dimension portal en zie ze tot leven komen in de game!
Genre:Actie - Avontuur
Gesproken taal:Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Interface:Nederlands, Engels
Ondertiteling:Nederlands, Engels,Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Aantal spelers:1-2

Video

Korte omschrijving

Het LEGO DIMENSIONS startpakket heeft al het nodige om allerlei epische avonturen te beleven in talloze iconische werelden en met de vreemdste bondgenoten die je ooit hebt gezien. Het LEGO DIMENSIONS startpakket biedt een compleet multiversum aan puzzels die moeten worden opgelost en uitdagingen en vijanden die je het hoofd moet bieden. En als dat niet genoeg is, kun je levels, team- en pretpakketten verzamelen om je verzameling uit te breiden. Start nu jouw LEGO DIMENSIONS startpakket!

Uitgebreide artikelomschrijving

Wat is LEGO Dimensions?

Met LEGO Dimensions ga je verder dan ooit tevoren.

Het is een game, het is speelgoed, het is een bouwpakket, HET IS ALLES! Bouw je eigen LEGO-portal waarmee je toegang krijgt tot een fantastisch multiversum. De LEGO-karakters bouw je zelf waarna je ermee aan de slag kunt op jouw ToyPad. Tijdens het spelen, speel je zowel met je controller als met je echte LEGO-karakters.

Verhaal

In het midden van het LEGO-multiversum is een oude planeet, bewoond door het kwade meesterbrein Lord Vortech. Zijn plan: alle werelden tegen elkaar opzetten en één wereld creëren waar hij voor altijd over heerst. Gandalf, Batman en Wyldstyle steken hier een stokje voor maar kunnen dit niet alleen. In de werelden van o.a. Batman, Lord of the Rings en Marvel Super Heroes staan allemaal andere LEGO-karakters klaar om het drietal te helpen in hun strijd tegen Lord Vortech. Help jij ze ook mee?

Uitbreiden

Naast het LEGO Dimensions starter pack zijn er verschillende uitbreidingen beschikbaar die garant staan voor nóg meer speelplezier. Wat houden de extra ‘packs’ of uitbreidingen in?

Fun packs:

Mis je de krachten van een bepaald poppetje in je spel? Kies dan voor een fun pack, hierbij ontvang je een nieuw LEGO-karakter met een voertuig en een gadget. Nu kan je nóg beter jouw missies oplossen en Lord Vortech verslaan!

Team packs:

Met een team pack breid je je collectie uit. Je ontvangt maar liefst twee nieuwe LEGO-karakters met voor hun allebei een voertuig en een gadget. Nadat je de poppetjes in elkaar hebt gezet, kun je ze inzetten in de strijd tegen Lord Vortech.

Level packs:

Met deze uitbreiding voeg je een vol level toe aan het multiversum en ontvang je een nieuw LEGO-karakter, een voertuig en een gadget. Uiteraard moet je deze weer zelf in elkaar zetten voordat je er in-game mee kan spelen.


KvK-nummer: 33226227
BTW-nummer: NL801480103B01