Ghostbusters : Spirits Unleashed - PS4

Ghostbusters : Spirits Unleashed - PS4

Platform

PS4

Artikelomschrijving

Ghostbusters: Spirits Unleashed is een spookachtig leuke multiplayer game! Speel als de Ghostbusters of de Ghosts! Vier Ghostbusters proberen een Spook (Ghost) te vangen dat rondwaart op unieke locaties in multiplayer-gevechten (online of offline). Naarmate spelers vorderen, spelen ze cosmetica en upgrades vrij voor zowel de Ghostbusters als de Ghosts om hun spelervaring te verbeteren.

Speel deze asymmetrische multiplayer game van ‘verstoppertje spelen’ in een 4 vs. 1-game, waarbij spelers ofwel deel uitmaken van een team van nieuwe Ghostbusters of een enkele Ghost. Geniet solo of met maximaal vier spelers op alle platforms via cross-play. Inclusief online en offline single-player modus beschikbaar in de vorm van AI assisted play.

Ghostbusters: Spirits Unleashed heeft alle iconische uitrusting en gadgets, van Proton Packs tot PKE-meters en Ghost Traps, die fans verwachten en waarvan nieuwe gamers in het universum zullen genieten als ze als Ghostbuster spelen! Ghosts hebben meerdere vaardigheden in hun arsenaal, zoals het bezitten van voorwerpen, natuurlijk slijmen, en meer, waardoor het rondspoken op de verschillende locaties een feest wordt om te spelen.

Kenmerken:

  • Dompel jezelf onder in het Ghostbusters-universum terwijl je meerdere unieke locaties in het spel beschermt of achtervolgt.
  • Ghostbusters: Spirits Unleashed is leuk en geschikt voor alle niveaus.
  • Slijm of word geslijmd! Speel met maximaal vier vrienden of solo als een nieuw lid van de Ghostbusters of een Ghost in IllFonic's nieuwste asymmetrische shooter!
  • Iconische filmacteurs Dan Aykroyd en Ernie Hudson worden vergezeld door nieuwe favorieten Rahul Kohli en Greg Miller om hun stemmen te lenen aan Ghostbusters: Spirits Unleashed.
  • De brandweerkazerne is je Ghostbusters-hub, met ook Ray's Occulte Bookstore om missies te kiezen, personages aan te passen en te oefenen met het afvuren van protonpacks
  • De fysieke edities van het spel krijgen Advance Access tot de Basher Ghost, een zeldzame Ectoplast Skin, Ghostbusters RC Ghost Trap en een speciale PKE Meter.

 

Specificaties

Artikelnummer(s) GHO4000AT