Arkanoid: Eternal Battle Limited Edition - PS4

Arkanoid: Eternal Battle Limited Edition - PS4

Platform

PS4
PS5

Artikelomschrijving

De iconische brick breaker is terug! Durf jij de ARKANOID ETERNAL BATTLE aan?

 

Speel met nieuwe regels, nieuwe modi, nieuwe effecten, en nog veel meer nieuwe functies. Na elk level wordt het steeds moeilijker om de blokken één voor één te vernietigen. Speel in singleplayer of neem het op tegen anderen. Voor het eerst is het mogelijk om te spelen in een titanenstrijd waarin 25 spelers het tegen elkaar opnemen voor de overwinning!

Modern versus Retro – In de NEO mode speel je de moderne versie van het welbekende spel. Wil je de klassieke versie ervaren zoals 40 jaar geleden ook in de arcadehallen te vinden was? Kies dan voor de RETRO mode en speel zoals toen.

1 tot 25 spelers – Ervaar 2 multiplayer modi die jouw skills op de proef stellen. Speel met 4 spelers in lokale multiplayer in VERSUS. Ga de strijd online aan in ETERNAL BATTLE, waar 25 spelers intreden en maar één de winnaar kan zijn.

Strijd tegen de wereld – Iedere maand begint er een nieuw seizoen, waarin de overwinnaars van ETERNAL BATTLE strijden voor de toppositie. De online leaderboards zijn er voor NEO, RETRO en ETERNAL BATTLE modi om te zien wie het beste is in elke modus. Speel ook in Crossplay en word de beste Arkanoid speler ter wereld!

Specificaties

Genre
Arcade
Gesproken taal
Geen gesproken taal aanwezig
Spelers
1-25
Pegi
3
Schermteksten
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
Ondertiteling
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Spaans