Crazy Chicken: Traps and Treasures - PS4

Crazy Chicken: Traps and Treasures - PS4

Platform

PS4
Switch Box Code
  • Rankings - Versla je eigen topscores keer op keer en neem het op tegen vrienden en spelers over de hele wereld voor de toppositie in het online leaderboard.
  • Online/Offline - Speel waar en wanneer je maar wilt. Er is geen internetverbinding nodig om te spelen. Je hebt echter een internetverbinding nodig om je topscore naar het wereldwijde klassement te uploaden en de scores van andere spelers te bekijken.
  • Community - Met meer dan 15 miljoen verkochte games is Crazy Chicken een van de bekendste en meest succesvolle gamepersonages. Word nu lid van de grote Crazy Chicken community!

Artikelomschrijving

Een amulet dat 1000 jaar geleden verloren ging, de WHATSIT, is altijd de heilige graal van schatzoekers geweest. Nou, eigenlijk is de Heilige Graal de Heilige Graal van de schatzoekers, maar de WHATSIT komt er direct achteraan. En zelfs Crazy Chicken, de grootste avonturier onder de schatzoekers, kan een hint naar de verblijfplaats van dit relikwie niet weerstaan. En dus laat hij zich zonder pardon boven de dichte jungle vallen en stort zich halsoverkop in het avontuur.

In de diepten van de dichte jungle volgt de Crazy Chicken de legende van een oud, verloren tempelcomplex. Legendarische schatten zouden er verborgen liggen, maar vooral een onschatbare schat: het heilige amulet van WHATSIT!

Verborgen vallen, slecht gehumeurde gorilla's, agressieve krokodillen, vreemde sjamanen, bosgeesten, tempelwachters, vleermuizen, krijgers van de doden en gestrande buitenaardse wezens vereisen alle moed en vaardigheid van een echte schatzoeker.

Zoals je zou verwachten van een goede jump and run platformer, moet je al je fysieke kracht, moed en vaardigheid gebruiken. Springend en zwaaiend, schoppend,  boksend en soms zelfs schietend racet Crazy Chicken door de diepten van de jungle om de schat aan schatten te vinden: Het Amulet van WHATSIT.

Maar daarvoor zijn er allerlei vijandige tegenstanders om te verslaan, obstakels om te overwinnen en vallen om te vermijden. En dan zijn er nog wat waardevolle spullen te vinden en te verzamelen.

Je kunt ontgrendelde levels op elk gewenst moment opnieuw spelen om je eindscore te verbeteren.

Maar dat is nog niet alles! 6 nieuwe bonuslevels die niet in het originele spel zijn inbegrepen, brengen nog meer plezier en de mogelijkheid om extra punten te verzamelen.

En wanneer er niets meer te verzamelen valt en alle tegenstanders zijn verslagen, kun je toch proberen een nieuwe beste tijd te behalen.

 

FUNCTIES

  • 21 bomvolle Jump and Run levels
  • 6 bonuslevels
  • Jungle soundtrack
  • Dierlijke animaties
  • Coole bonusschatten

Specificaties

Genre
Platform
Gesproken taal
Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans,
Spelers
1
Pegi
7
Schermteksten
Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans