Five Nights at Freddy's - Help Wanted - PS4

Five Nights at Freddy's - Help Wanted - PS4

Platform

PS4
Switch

Artikelomschrijving

Overleef angstaanjagende ontmoetingen met je favoriete killer-robots in een verzameling nieuwe en klassieke FIVE NIGHTS AT FREDDY'S-ervaringen.

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted is een verzameling klassieke en originele minigames die zich afspelen in het Five Nights-universum. “Waar fantasie en plezier tot leven komen!”

JIJ BENT AANGENOMEN! -  Tijd om je handen vuil te maken. Repareer claustrofobische ventilatiesystemen en defecte robots die op elk moment kunnen worden geactiveerd, of breng je avonden door in het nachtwakerskantoor.

ANIMATRONICS - Confronteer je favoriete killer-robots, waaronder: Freddy, Bonnie, Chica, Foxy, Springtrap, The Mangle, Funtime Foxy en Circus Baby.

FANTASTISCH LEUKE PRIJZEN - Speelgoed, pluchen knuffels, bobbleheads en snoep! Verdien superleuke prijzen waarmee je kunt spelen bij de interactieve prijzenloket! Verzamel goed verborgen Faz-tokens om nog meer zeldzame verzamelobjecten vrij te spelen voor nog meer pret.

EEN FEEST VAN HERKENNING - Scènes uit eerdere games in de serie zijn vernieuwd en opnieuw gemaakt voor een optimale beleving.

TWEE MANIEREN OM TE SPELEN - Ervaar de horror in non-VR modus of in VR voor de ultieme horror-ervaring. Een VR-headset is dus niet vereist om te spelen.

Specificaties

Genre
Horror
Gesproken taal
Engels
Spelers
1
Pegi
12
Schermteksten
Engels, Frans, Spaans
Ondertiteling
Engels, Frans, Spaans