Five Nights at Freddy's: Security Breach Collector's Edition - PS4

Five Nights at Freddy's: Security Breach Collector's Edition - PS4

Platform

PS4
PS5

Edition

Collector's Edition
Standard Edition

Artikelomschrijving

Het volgende angstaanjagende hoofdstuk in de populaire Five Nights at Freddy’s reeks.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach is het nieuwste deel van de gezinsvriendelijke horrorgame die populair is bij miljoenen spelers overal ter wereld. Speel als Gregory, een jongetje dat 's nachts gevangen zit in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. Met de hulp van Freddy Fazbear zelf moet Gregory de bijna niet stoppende jacht zien te overleven van bekende Five Nights at Freddy's-personages - en ook nieuwe gruwelijke gevaren.

De jagers en de prooi - Zodra de nachtprotocollen in werking worden gesteld, zullen de animatronics in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex alle indringers meedogenloos opjagen. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator en de bewaker van het Pizzaplex, Vanessa, keren alles binnenstebuiten als het moet, dus het is niet verstandig te lang op één plek te blijven.

Pas je aan om te overleven - Geef jezelf toegang tot de beveiligingscamera's van het gebouw om de omgeving te overzien en je route langs het gevaar te plannen. Leid vijanden af door met verfblikken en speelgoed te gooien - glip snel weg voordat vijanden naar je locatie worden gelokt. Verstop je in schuilplaatsen en laat het gevaar passeren of probeer je achtervolgers te ontlopen. Speel op jouw manier maar zorg dat je je snel aan kunt passen.

Verken en ontdek - Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex biedt de gasten tal van attracties om van te genieten: Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, de riolen en... Riolen? Het Pizzaplex is enorm en je kunt er van alles in ontdekken.


Inhoud Collector’s Edition:

  • Collectibe Mega Pizzaplex Box
  • SteelBook
  • Five Nights at Freddy's game
  • Exclusive reversible Daycare Attendant Plush by Youtooz
  • Exlusive Vanny Figurine by Youtooz
  • Collectibe Plush Pin Set


Specificaties

Genre
Horror
Gesproken taal
Engels
Spelers
1
Pegi
12
Schermteksten
Duits, Engels, Frans, Italiaans, ,Spaans,
Ondertiteling
Geen ondertiteling aanwezig